2777
2789
عنوان

ثبت نام سنجش برای کلاس اول بیاید سایت رو بگم بهتون

| مشاهده متن کامل بحث + 451 بازدید | 20 پست
سلام دوست عزیز صبحت بخیرتو تاپیک مدیریت گفتی چرخ سیاه معمولی داری.منم از همونا دارم .الان برای دوخت ...

سلام خوبی 

بله میشه من تریکو فراوان دوختم نخ بالا و پایین رو نخ سردوز کن  دوتا ماسوره بگیر با نخ سردوز پر کن یکی بالا یکی پایین 

اون قسمتی که کشش نخ رو تنظیم میکنیم به حالت پیچی داره اینو کامل صفر کن یعنی نخ به راحتی حرکت کنه .   

نه پایین رو طوری کار بذار رو چرخ که در جهت عقربه ساعت بچرخه .) این کار برای اینکه هیچ چرخ نخ پاره نکنه ( 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم دو خط آخرو متوجه نشدم چی نوشتی

ماسوره پایین رو به حالتی داخل ماکو بذار که  به سمت  عقربه ساعت بچرخه  برای تمام دوخت ها همین کار رو بکن خیلی  کارت جلو میوفته برای اینکه نخ پاره شدن خیلی کم میشه 

ماسوره پایین رو به حالتی داخل ماکو بذار که به سمت عقربه ساعت بچرخه برای تمام دوخت ها همین کار رو ...

اهان الان متوجه شدم حتما امتحان میکنم ممنون از راهنماییت❤💐

قانون جذب:اونی میشم که همیشه بهش فکرمیکنم