2777
2789
عنوان

به نظرتون چرا رفیقم اینجوریه

103 بازدید | 23 پست

خلاصه میگم زیاد طولانی نشه 

من به واسطه همین رفیقم الان میرم سرکار یعنی باهم تو یه محیط کار میکنیم 

بعد این به ظاهر خوبه یه جورایی 

ولی یه سری رفتارا داره خیلی اذیتم میکنه 

خیلی بیش از حد از خودش و تواناییش تعریف میکنه خوبه ادم از خودش تعریف کنه ولی نه در این حد

همیشه از اینکه خیلی زشت و بدهیکله و پول نداره جوری تعریف میکنه با عصبانیت انگار تقصیر منه (خودش این صفتارو به خودش میگه به نظر من که مشکل ظاهری خاصی نداره)

خدانکنه من یه اشتباهی بکنم یه حرفی بزنم یه چیزیو اشتباه بگم جوری میخنده و نگاه میکنه فک میکنه فقط خودش همه چی حالیشه 

بعد من برمیگردم بهش میگم من فقط یه دماغ عمل کنم به نظرم خیلی خوب و خوشگل میشه ولی یه جوری نگاه میکنه و پوزخند میزنه خب یعنی چی این رفتارا 

مشکلای بقیه اصلا به چشمش نمیاد همش مشکل و ناراحتی منو کوچیک میبینه البته منم انتظاری ندارم خودشو بدبخت ترین ادم میدونه 

به خدا اگه محتاج کار و پول نبودم یه لحظه تو اون محیط نمیموندم و تحمل نمیکردم

بعضی وقتا مهربونی میکنه احساس میکنم از رو اجبار و ظاهر اینه 

نمیدونم والا شما چی فکر میکنین

عاشق فلسفه و طبیعت 📚🌿🦋                                                   میرسد روزی به پایان هر غمی...🕊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن سرت گرم کارت باشه وقتیم درمورد قیافه و هیکل گفت زیاد خودت رو مشتاق نشون نده نظرش هم درمورد خودت نخوا بنظر میاد حسوده برات 

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»

تورو خدا یه چی بگین 😕

دقیقااا ویژگیای دوست چندین ساله منوگفتی

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

آدمی که ذهنتو درگیره میکنه تاکسیکه بندازش دور 

مگه قراره چقدر زندگی کنی که نصف عمرتو صرف پیدا کردن قصد و نیت و درون و طرز فکرش کنی 

زمانی که از تلف کردنش لذت میبری ، اون زمان تلف شده نیست🌌🌌🌌🌌

من ادمی نیستم زیاد دوست و رفیق داشته باشم خیلی درونگرام سخت دوست پیدا میکنم 

همین یه رفیق دارم اونم اینجوری میکنه 😫

عاشق فلسفه و طبیعت 📚🌿🦋                                                   میرسد روزی به پایان هر غمی...🕊

من ادمی نیستم زیاد دوست و رفیق داشته باشم خیلی درونگرام سخت دوست پیدا میکنم همین یه رفیق دارم اونم ا ...

دیوونس خب  اهمیت نده ب رفتاراش خخخ خیلی سمن میدونم دوستمآبان ماهیه از همه بامعرفت تره از تودوستام ولی دیوونس اینکاراش چرت وپرت میگ توام بخند 

هولوگرامی ام. خانواده دومم اینجاست..تو دنیایی که همه تو رو نگاه می‌کنن تا قضاوتت کنن،کسی که نگات می‌کنه تا بفهمتت، یه گنج واقعیه.

بعد میدونه من پول ندارم به زور با یکم حقوق پیش میبرم زندگیو ولی همش میگه دلم خوراکی میخواد برو خوراکی بخر بخوریم خیلی اذیت میکنه 

به خاطر کار تحمل میکنم فقط 

ولی این ادما اعتماد ب نفس ادمو کم میکنن سمی ان کلا من این دوستمو سعی میکنم کم ببینم ولی ازحالش سعی میکنم باخبر باشمو واز دستش ندم 

بعد میدونه من پول ندارم به زور با یکم حقوق پیش میبرم زندگیو ولی همش میگه دلم خوراکی میخواد برو خوراک ...

اسی پیامای منو میبینی؟؟؟

بعد میدونه من پول ندارم به زور با یکم حقوق پیش میبرم زندگیو ولی همش میگه دلم خوراکی میخواد برو خوراک ...

چ بی زبونی توام یبار توبخر دفعه بعد بگو توبروبخر ایندفعه رو دیه گداصفت نباش بعدم بزن زیر خنده باهرکی عین خودش باش پرروعه پرروباش 

دیوونس خب اهمیت نده ب رفتاراش خخخ خیلی سمن میدونم دوستمآبان ماهیه از همه بامعرفت تره از تودوستام ول ...

آره این دوست منم رفتاراش نرمال نیس 

بعد احساس میکنم بیشتر حرفاش دروغه 

حس خوبی ندارم 

احساس میکنم یه عُقده ای چیزی داره