2777
2789
عنوان

نمی‌دونم با مادرم چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 27 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اصلااااا محل نده

عروسامون از دستم ناراحتن میگن مادره دیگه اما به اونها هم به خاطر حفظ آبرو نمیتونم بگم چی شده و چی کشیدم اونها فکر میکنن چون با پدرم نساخته طلاق گرفتن برادرام هم میگن هیچی نگو 

فقط من و بابام و زن بابام و اون برادرم که اون موقع ۱۳ سالش بود و الان چند سالی از ازدواجش میگذره و خودش بچه داره می‌دونه دقیق چی شده حتی اون برادرم که دیشب عروسیش بود خبر نداره کامل 

به نظرم دیگه اصلا نزار کسی بفهمه. ولی حق داری که نخوایش. بعضی دردا هیچ وقت تموم نمیشن

دقیقا درد بی مادری من درست زمانی که دانشجو بودم حامله بودم احتیاج به مراقبت داشتم با شوهرم درگیر بودم بی کس بودم نمی‌تونستم خیلی حرفها رو به پدرم بزنم زایمان کردم احتیاج به مراقبت داشتم ولی مادرم نبود تو تمام رنج و غمهام تموم نمیشه هیچ وقت تا لحظه مرگ و از یه طرف نیش و کنایه های بقیه که میگفتن مادرت گفته مقصر طلاق تو بودی 

نمیتونم قبل از اینکه این بچه رو بگیره شاید الان وقتی بچه رو میبینم می‌سوزم که ما رو ول کرد رفت

نمیدونم چی بگم بنظرم هرجور آرامش داری رفتارکن

فقط هرگز آبرو کسی نبر شایدتوبه کرده باشه خدامیبخشه مابندها نباید  آبرو هموببریم

خدایا سپاسگزارم سپاسگزارم سپاسگزارم 
اره نامادری بالاخره احساس مادر رو ندارم ولی چون خودش بچه دار نشد با ما خوبه همه برادرم رو به سر و سا ...

خدا خیرش بده

احترامشو  داشته باش

صلوات برای ظهور مهربانترین مرد عالم