2777
2789

شوهرم تقریبا کارگاه دارن ومحصولاتشون و پخش میکنن به فروشگاهای شهردیگه

حالا من این دفعه اومدم باشوهرم چندشب بمونیم توهمون شهری که محصولاتشون پخش میکنه وهتل گرفتیم

پیش اومده چندباری باشوهرم رفتم فروشگاه ومنو به فروشندها معرفی کرده

حالادیشب که اومد گفت خانم فلانی گفته خانمت و بیار ببینیم

منم شوک شدم ولی اوکی دادم ورفتیم بیرون یه دوری زدیم برگشتنی هم به فروشگاهی ک این خانمه بود سرزدیم که خانمه صندوق دارو چندتا اقا اونجا هم مشغول بودن

خلاصه خانمه خیلی تحویلم گرف واینا

و من رفتم قفسه اخر خرید کنم شوهرم اومد جنسی که خریدیم وبرد گذاشت که حساب کنیم ومنتظرم بود که بیام بهو خانمه با لحن نازکی گفت خب دیگه چخبرررررر شوهرمم چیزی نکفت حتی صداشم نشنیدم نمیدونم چ‌جوابی به خانمه داد و بعد من خودم نزدیکتر کردم که بشنوم که شوهرم دیگه اومد سمتم

خیلی این مسئله حساسم کرد و حالمو از دیشب بد کرده

شوهرم عادتی که داره تعریف میکنه ازهمه حتی از همکارای اقاش حالا ازاین خانمه هم دیشب ک رفتیم تومسیر برگش گفت دیدی خانم فلانی خانم خوبیه منم گفتم خوب باشه برا خودشه به توچه ومن اصلا دوست ندارم پیش من ازخانمی تعریف کنی اونم گفت ببخشید عزیزم منظوری نداشتم گفتم یعنی بانجابته گفتم اره بانجابته و بهت میگه چخبررررر

خلاصه گفت عشقم توازهمه خانما بهتری اصلا حساس نشو

و هیچی بینمون نیست

گفتم خفه شو مگه قراره چیزی بینتون باشه من اگه حساس شدم و حسادت کردم یه حس خانمانه بود نگفتم ک چیزی بینتون هست یانه

اونم گفت ببخشید

الان مغزم داره منفجر میشه همش میگم چیزی بینشون هست شاید ک خانمه اینطور بهش گفت چخبررر

اینم بگم شوهرم اصلا خانمه وتحویل نگرف وخیلی سرسنگین باهاش رفتارکرد حالا نمیدونم همیشه همینطوره یا جلومن چون میدونه حساسم

وخانمه هم رفتارش طوریه ک باهمه گرمه حتی با بقیه همکاراش وحتی بامنی ک اولین باره منو میبنیه کلی تعریفم کرد وگفت شوهرت همیشه ازخوبیت میگه واینا

اما اون چخبرررره منوبفکر فروبرد وحالمو بد کرد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانمه گوه خورد ولی بی شعور 

شوهرتم دستش اومد دیگه 

از این به بعد همه شهرایی که قراره بره باهاش برو

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
اینم بگم شوهرم اصلا خانمه وتحویل نگرف وخیلی سرسنگین باهاش رفتارکرد حالا نمیدونم همیشه همینطوره یا جل ...

اخه شوهرت با یه خانم غریبه چرا باید از خوبی شما بگه :/ 

اگر می خواهید اسرار جهان را کشف و پیدا کنید، از منظر انرژی و فرکانس و ارتعاش فکر کنید.تسلا
خانمه گوه خورد ولی بی شعور شوهرتم دستش اومد دیگه از این به بعد همه شهرایی که قراره بره باهاش برو

خداروشکر دیگه اخرین روزاشه تواین شهر و دیگه توهمون شهر خودمون فقط کار میکنه 

اخه شوهرت با یه خانم غریبه چرا باید از خوبی شما بگه :/

چه بدونم واقعا گفته یا این خانم ازخودش دراورده

چندباری پیش اومده پشت تلفن پیش اینا بهم بگه زندگیم یااینکه بچم زنگ بزنه حرفای شیرین خنده دار بزنه اینم میزاره رو اسپیکر بقیه هم میخندن

به سرم زده دوباره فردا به بهونه ای برم فروشگاهشون باشوهرمو رفتار خانمه با شوهرمو و زیر نظر بگیرمبنظر ...

پس اگه قرار نیست دیگه رفت امد کنه بیخیال شو 

اه چقدر از این نوع شخصیت بدم میاد که سریع با همه دفعه اول گرم میگیرن

خیلیییی سبک و جلف بود و صداشم نااااازک نازک میکرد موقع حرف زدن نمیدونم از چی این شوهرم تعریف میکرد

شوهرم چی دستش اومد؟اخه من شک کردم

اینکه از حرف زدن صمیمیش با خانمای دیگه خوشت نمیاد 

نمیدونم چرا منم خودمو جات قرار دادم حس بد و شک گرفتم 😐

خیلی حالم بده اصلا نمیدونم چکارکنم

حتی شماره این خانمه و فامیلیشو هرچی سرچ کردم ندیدم توگوشی شوهرم و اولین باره فامیلشو میشنوم