2777
2789

من باردارم همش تو خونه م خیلی حوصلم سرمیره.

امشب دلم گرفته بود به شوهرم گفتم بریم شام خونه ی مامانت عصری بود زنگ زد به مامانش بریم اونم برگشت گفت نه امشب نیاید من انباری تو خونه رو ریختم بیرون دادم تمیز میکنم اگه شام ندارین درست میکنم بیا ببر.

انقدر بهم بر خورد ناراحت شدم

همیشه بمن میگن تو احساس راحتی بکن باما مثل دخترمایی و ازین حرفا تو کم میای شوهرمم هی میگه صمیمی باش.

خب شما اگه مارو صمیمی میدونستین میگفتید نیاید؟

من واقعا ناراحت شدم مگه من گشنه م بیام شام ببرم؟؟؟

آدم خونه ی پدر مادرش نره کجا بره میدونن من باردارم دلم میگیره تنهام استراحتم.

به شوهرم گفتم جا اندازه دو نفرم نبود؟

بگو مامان خواستگار نمیخاد بیادا بچه ت میاد

شما بودین بروی مادرشوهرتون میاوردین؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه هیچوقت بی دعوت نرین حتما بزارین خودشون دعوت کنن بعد برین چون دوس ندارن بی دعوت برین

نی نی یار خواهش میکنم تووخدا قسمت میدم تعلیقم نکن من نمیدونم چیا تو نی نی سایت ممنوعه اگه خطایی کردم یک هشدار بده دیگه هیچوقت اونکارو نمیکنم من از سال ۹۵ توسایت بودم ولی هی تعلیق شدم سرچیزای الکی.تاریخ تولدمم الکی زدم.درخاست دوستی ندین اصلا پذیرفته نمیشه مخصوصا آقایون خجالت بکشید عه

والادلیلی برای ناراحتی نیست خونه بهم ریخته بوده من باشم اونایی که خونه هم هستن میندازم بیرون خلوت بشه تمیزکنم (شوخی) باردارید حساس شدید والاچیزبدی نگفتن تازه گفتن شام هم میمزندهرکسی این رونمیگه تازه میگن شمابمزیدمن کارکردم مامیاییم

وای اتفاقا من خیلی خوشم اومد از رفتارش 

چقدر مهربونه و محترم . 

خب حق داشته شرایط مهمانداری نداشته ولی بازم به فکر شما و شرایطتت بوده گفته شام می‌فرستم 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣