2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

دارو میخورم چندین سال زیاد شده و زندگیمو کاملا مختل کرده

باید باهاش بجنگی مثلا اگه نسبت به تمیزی حساسی بزار همه جا کثیف بشه و مقاومت کن که تمیز نکنی زیاد از سر باز کن همه کار هاتو و سعی کن اصلا تاریخ مصرف نگاه نکنی چون این کارا تو رو وسواس تر می‌کنه اگه واقعا خودت همه سعیتو بکنی میشه خواهرم وسواس بود و خیلی با این موضوع کلنجار رفت الان خیلی عادی و خوب شده کلا بهترین راهش از سر باز کردن نسبت به تمیزی و اگه وسواس غذایی داری خوردن غذا بدون توجه زیاد به فاسد بودن تاریخ مصرف یا اگه وسواس فکری داری مشغول کردن خودت با کارای دیگه کارای هنری خیلی خوبه مثل بافتن و خیاطی امیدوارم بتونی خوب بشی

امیــــد هسـت چـون خدا همیشه هست💙

باید باهاش بجنگی مثلا اگه نسبت به تمیزی حساسی بزار همه جا کثیف بشه و مقاومت کن که تمیز نکنی زیاد از ...

مرسی عزیزم

بله من وسواس فکری دارم ذهنم میگ مثلا اگ فلان کارو انجام بدی فلانی میمیره 

مرسی عزیزمبله من وسواس فکری دارم ذهنم میگ مثلا اگ فلان کارو انجام بدی فلانی میمیره

خدا شکر که بقیه رو نداری اینم خوب میشه انشاالله

امیــــد هسـت چـون خدا همیشه هست💙

منم از وقتی یادمه وسواس فکری شدید داشتم چند سال اخر هم هرچی میگذشت بدتر میشدم

تراپی هم جاهای مختلف رفتم گفتن  ocd  داری ولی از درمان تاثیر خاصی ندیدم 

الان چندماهی هست میرم کلینیک مهرگلاب برای تراپی واقعا عالی هستن اینکه حالم بهتر شده رو حتی اطرافیانمم فهمیدن

خیلی پیشنهادشون میکنم کلینیکشونم شرق تهرانه