2777
2789
عنوان

تو دوراهی بزرگی بین شوهرم و خانوادمم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 45 پست

چقد منی 😊 منم بابام اینجوری کرد بدون عروسی ازدواج کردم مادرشوهر خیر ندیده م ک همه چی زیر سرش بود باعثش شد بعد از اخر اون شد آدم خوبه خانواده من شدن ادم بده یکسال تمام من غصه خوردم تا کم کم غم بزرگی ک تو دلم بود کمتر شد شمام بدون عروسی ازدواج نکن اشتباه من رو تکرار نکن 

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

یبار دیگ باهاش صحبت میکنم ایشالا بشه من ک از خدامه بابام راضی باشه

به بابات بگو این رفتارا جز ضرر توی زندگیم هیچی دیگه نداره 

اون فقط داره حس تحکم خودشو برطرف می‌کنه بدون اینکه در نظر بگیرین زندگی تو چی قراره سرش بیاد 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا ندیدی خیلی سخته آخه اینجوری؟

نه گلم اصلا سخت نیست 

وقتی فقط بلدن گند بزنن تو اعصاب و سلامتیت 

همون بهتر که در تماس نباشه آدم

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁
بابات از گوشتو خونته هر طور شده با رضایت پدرت عروسی بگیر و برو سرزندگی شوهرا هزارتا رنگ عوض میکنند ب ...

خب چیکار کنم نمیاد؟

از طرفی بابامم آدم اطمینانی ای نیست ک با جنگ شوهرمو زاضی کنم بیاد 

بابام باز میخواد بد برخورد کنه

شوهرت برای عذرخواهی باید بیاد پیش پدرت بعد حرف عروسی را بزنه

چه کردید که پدرتون ابنقدر سرلج افتاده 

البته که شوهرتون میتونه چون عقد هستید بدون اینکه پدرتون هم اجازه بده شما را ببره در اصل الان پدرتون نمیتونه شما را تو خونه نگه داره ‌.

ولی شما هم اصلا بخاطر شوهرت جلو پدرت وایناستاده بدن خودت سرکوفتش را میشنوی 

چهار ساله عقدی هنوز پدرت اجازه نمیده عروسی بگیرین ؟! والا شوهرت خوب تحمل می‌کنه مادرت چیزی نمیگه به ...

ن خب شوهرمم نا دوسال اول شرایط‌خوبی برای عزوسی نداشت 

مادرم میگه ولی در نهایت چون تصمیم گیرنده نیست انگار خیلی موثر نیست

تمام قد پشت حرف بابات باش و با رضایت اون عروسی بگیر 

یعنی چی بدون عروسی برم؟ 

دو طرف میبینن تو سمجی و پافشاری میکنی براشون مهم نیست ببینن تو بی خیالی و داری عادی زندگی میکنی یه فکری میکنن 

در این مواقع آقای شوهر باید جنم داشته باشه پدر خانومشو پدر بزرگ کنه. نوه که میاد وسط دل همه نرم میشه. فاز خانواده هارم نمیفهمم. خب یکم دو طرف خودشونو کنترل کنند با عضو جدید خانواده دعوا نکنند. 

البته قضیه پدر گلتونو نمیدونم که چرا با دومادش حرفش شده. 

هر چند مشخصه که عقد بیشتر از شیش ماه دخالت خانواده دو طرف رو در پی داره. سریع بچه دار شین پدر مادرا مجبور میشن زود جمعش کنن. کار خلاف شرعم نکردید. حلال هم بودید

شوهرت برای عذرخواهی باید بیاد پیش پدرت بعد حرف عروسی را بزنهچه کردید که پدرتون ابنقدر سرلج افتاده ال ...

چیکار کنم؟

آخه پدرم از اول عقد انگار طوری رفتار کرد ک منو دوس نداشت یجورایی یعنی ارزش منو با کاراش پایین آورد

عکس و ایناهم نگرفتی؟

ببین مادرشوهرم میگفت چون پسر عموم مرده تا دوسال نباید ازدواج کنید شوهرمم هرشب میومد دنبالم میگفت باید پیش من باشی زنمی بابامم نمیزاشت اینا باهم درگیر بودن مادرشوهرمم میگفت نهههه تا دوسال نمیشه خلاصه فرستادنم مشهد برگشتمم یه دست لباس برام خریدن و یه ناهار بی سر و صدا دادن فامیلاشون و تمام ک انقد مضحک بود فامیلای من هیچکی نیومد مامانم اینام اومدن مث مهمون کادو دادن و پاشدن رفتن منم از داغ دلم حتی یه سلفیم نگرفتم با شوهرم 

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

پدرتون مشکلشون چی بود؟شوهرتون سو استفاده نکرد؟من ک خیلی ازین موضوع میترسم

والا پدر من مشکلاتش زیاد بود

از مادر من جدا شده بود ، زن و بچه جدیدش فقط کم مونده بود پی پی کنن رو سر ما

اونم هی طرفداری میکرد، تو بچگیم ۱۰۰۰ بار کتکم زده بود، خسیس بود، دائم با مامانم کتک کاری داشت، به قیافه و هیکل و رفتارام ایراد میگرفت، نمیذاشت رانندگی یاد بگیریم، ارایش کنیم، برقصیم و ...

کلا اونقدر گند بود که من از وقتی نمیبینمش خیلی حالم بهتره

گلم شوهر من وضع مالیش خوب بود 

از نظر تحصیلات و خونه و ماشین و شغل و ...شرایطش کاملا مناسب بود

نه شوهرم اصلا بهم سرکوفتی نزد

حتی خودش برام جهیزیه خرید کامل که غصه نخورم بابام بی مصزفه

اگه جواب چرندیاتت رو ندادم بدون در حدی نیستی که ارزش جواب دادن داشته باشی😁