2777
2789
عنوان

تو دوراهی بزرگی بین شوهرم و خانوادمم💔

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 45 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار کنم؟آخه پدرم از اول عقد انگار طوری رفتار کرد ک منو دوس نداشت یجورایی یعنی ارزش منو با کاراش پا ...

اگر پدرتون آدم معتقد با دین و اسلامی هست از بک روحانی  خوش بیان کمک بگیرید 

تمام قد پشت حرف بابات باش و با رضایت اون عروسی بگیر یعنی چی بدون عروسی برم؟ دو طرف میبینن تو سمجی و ...

اخه الان زندگیم داره از دست میره

حرمتم خونه مادرشوهرم میره 

از طرفی پدرشوهرمو میشناسم مرد صبوریه میدونم این روند دیگ خیلی طولانی بشه جوش میاره و جوش بیاره واقعا دیگ کسی نمیتونه اوضاع رو درست کنه

در این مواقع آقای شوهر باید جنم داشته باشه پدر خانومشو پدر بزرگ کنه. نوه که میاد وسط دل همه نرم میشه ...

اصلا تو این موقعیت بچه نمیخوام

شوهرمم میگه بچه دار شیم نمیذارم بابات بچه رو ببینه 

ببین مادرشوهرم میگفت چون پسر عموم مرده تا دوسال نباید ازدواج کنید شوهرمم هرشب میومد دنبالم میگفت بای ...

الهی بگردم برات ک انقد اذیت شدی

الان ک بهتری اگر شوهرت راضی میشه ی آرایشگاه برو عکس بگیر

اگرم نمیاد فدای سرت

هممون تو زندگی مشکل داریم

الهی بگردم برات ک انقد اذیت شدیالان ک بهتری اگر شوهرت راضی میشه ی آرایشگاه برو عکس بگیراگرم نمیاد فد ...

الان ک دیگ باردارم قید لباس عروس و عکس رو زدم مگ با نی نی بریم بگیریم بعدا ولی در کل اگ عروسی دوس داری ازش نگذر من الان هر عروسی دعوت میشم میرم فقط یه گوشه اشک میریزم در حسرت لباس عروس و مادرشوهرمو هیچ وقت حلال نمیکنم 

عضو گروه دو ستاره (۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐   ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰    💥هدف :۵۰  (اولین هدف :۶۸) 

والا پدر من مشکلاتش زیاد بوداز مادر من جدا شده بود ، زن و بچه جدیدش فقط کم مونده بود پی پی کنن رو سر ...

خداروشکر 

ان شاالله همیشه سایه همسرتون بالا سرتون باشه و عشقتون به لطف خدا همیشگی

رابطه همسرتون با مادرتون جطوزه؟

خانواده همسرتون سرکوفت نمیزنن؟

دقیقا چون پدرم شرایط خودشو مشخص کرده

مشکل پدرتون با دامادش باید از ریشه حل بشه چون بعدها به شدت به مشکل میخوری 

تو این مدت شوهرت یرکوفت نزده یا بد پدرت را نگفته بهت .

مراقب باش اجازه نده بی احترامی کنه به پدرت ،اگر هم‌گلایه کرد شما فقط گوش کن اصلا تایید نکن حرفش را