2777
2789
عنوان

کرونا گوارشی

251 بازدید | 8 پست

خانوما کرونا گوارشی گرفتم 

توروخدا واسم دعا کنید دارم از درد معده و روده میمیرم 

تهوع دارم همش ، دل پیچه ، انگار یچیزی توی معدم رو گرفته ، کار و زندگی رو ول کردم مرخصی گرفتم نشستم خونه و حالم خرابه، دکتر هم چیز خاصی نمیده فقط یه قرص دل درد و یه سرم تقویتی و ضد تهوع 

واسم دعا کنید دارم میمیرم ، یه دقیقه حالم خوبه چندساعت بد

...

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم خونه مادر بزرگم گرفتناولاش سخت بود میگفتن چیزهای الکی می‌خوردنبعدش فقط هنوز سرفه اش مونده انشالل ...

وای ببین من از مهرماه تا الان بیمارم ،بیماری های مختلف 

هرروز دکتر و بیمارستانم ، یه روز نشده حالم خوب باشه ، ازبس سرم زدم میترسم کبدم داغون بشه ، یه اتفاق و شوک شدید وارد شد بهم ، بعد از اون مریض بودم یک ماه شایدم بیشتر ،بعدش سرفه هاش موند آلرژی و تهوع و ...دوباره تا این خوب شد دوباره سرما خوردم به فاصله یک هفته بعدش و خلط شدید ، بخدا تازه یکی دوهفتس از اون خلاص شدم ، الان دوباره کرونا گوارشی گرفتم دیگه مرخصی نمیدن نمیدونم چیکار کنم از دل درد دل پیچه امروز ۳/۴ تایم رو دستشویی بودم گلاب به روت

...

بارهنگ اگ دارین تو خونه با ۱یا۲لیوان عرق نعنا بزار روی گاز بجوشه در حد ۵دقیقه با شعله کم بعد که یا ی ...

من خوردم این مدت خیلی قارچ و غذاهای سرد مصرف کردم میترسم اینا رو بخورم سردیم بشه بدتر بشم 

...

اولش یبوست شدید بودم الان اسهال اره

اى كاش با مشورت دكتر انتى بيوتيك ( سيپروفلوكساسين پونصد ميلى ) بخورى . هر دوازده ساعت يك عدد . من چون خودم هم اينطورى شده بودم تا اينو خوردم بهتر شدم .