2777
2789
عزیزم میگن اول باید 4تمن بریزید سه تمن دیگه دوماه بعدش بقران نداریم بجون بچه هام تو کارتمون چهل تومن ...

از خانواده ها بگیرید فرض کنید مگه همسرت کار نمیکنه 

چرا خودت نمیری کمک کار بشی بخدا خانم جوان آنتیک میاد خونه من برای نظافت دو ساعت آشپزخونه تمیز می‌کنه 

ششصد هفتصد میگیره ژل لبش به راه پارتی و باغش به راه 

خریدش به راه روزی هیچی که کار نکنه دو تومن داره 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از خانواده ها بگیرید فرض کنید مگه همسرت کار نمیکنه چرا خودت نمیری کمک کار بشی بخدا خانم جوان آنتیک م ...

هیچ کس کمکمون نمیکنه تو روستا کوچیکی زندگی میکنم که زن حق کارکردن نداذه شوهرم دکتر منع کرده نباید کارکنه خودش داغونه بخدا😔😔😔

دعا کنید بقران محتاج هزارتمنم پیش بچه هام شرمندم بخدا🙏😭😭

هیچ کس کمکمون نمیکنه تو روستا کوچیکی زندگی میکنم که زن حق کارکردن نداذه شوهرم دکتر منع کرده نباید کا ...

الهی خدا کمکتون کنه سخته واقعاً 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

الهی خدا کمکتون کنه سخته واقعاً

خودتون اگه بچه دارین متوجه میشین چی میگم دختر هرروز بخاطر تبلت گریه میکنه خداشاهده شبی نیست بخاطر یه چیز گریه نکنه خیلی خیلی شرمندشم داغونم بخدا

خودتون اگه بچه دارین متوجه میشین چی میگم دختر هرروز بخاطر تبلت گریه میکنه خداشاهده شبی نیست بخاطر یه ...

بله میفهمم ولی بهتره بهش یاد بدید که خیلی چیزا راحت نیست به دست آوردنش 

دوستم تعریف میکرد خیلی زیاد می‌ره این طرف اون طرف 

برای جمع آوری اطلاعات از قومیت ها جهت تفریح و سرگرمی 

می‌گفت یک خانمی همسرش تصادف کرده بود قطع نخاع شده بود آورده بودنش خونه می‌گفت این زن می‌رفت

بهار نارنج درخت ها پاک میکرد می‌فروخت می‌رفت 

فصل انگور درخت ها را آراسته میکرد بهش حقوق میدادن 

با همین زحمت ها خونه ساخته بود خرج دو تا بچه مدرسه ای میداد وسایل خونه میخریده 

بنظرم شما هم ننشین به انتظار کسی خودت بلندشو یک حرکتی بزن 

خودتون اگه بچه دارین متوجه میشین چی میگم دختر هرروز بخاطر تبلت گریه میکنه خداشاهده شبی نیست بخاطر یه ...

اره میفهمم تواین گرونی پول هم نباشه دیگه بدتر لیف و اسکاج بلدنیستی ببافی