2777
2789

؟ (اینم علامت سوال مربوط به عنوان😉)

من خودم احتمالا همون دقایق اول حذف میشدم! 😁

اصلا به جوکرتایم و خندون بقیه نمیرسیدممممم😆

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بستگی داره با کی بودم

دوست داشتی با کیا باشی؟ مثلا خانواده، دوستا یا ادمای معروف؟

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

@ازسارابپرس  

این پیامیه که موقع ورود با ایمیل نمایش داده میشه. من شماره م تو پروفایل هست ولی با اون شماره وارد نمیشم. باید چیکار کنم؟

کاربر عزیز از 15 اسفند ماه 1403 امکان ورود با ایمیل به نی نی سایت میسر نخواهد بود. لطفا هر چه سریعتر نسبت به وارد کردن شماره تلفن همراه درپروفایل کاربری خود اقدام فرمایید. در غیر این صورت پس از تاریخ یاد شده امکان استفاده از اکانت خود را نخواهید داشت. و هیچ پشتیبانی به این اکانت ها داده نخواهد شد.

@ازسارابپرس این پیامیه که موقع ورود با ایمیل نمایش داده میشه. من شماره م تو پروفایل هست ولی با اون ...

سلام

من اطلاع ندارم.

صبحی چند نفر دیگه هم من رو تگ کردن همین مشکل رو گفتن.

از همدل و خانجان و توی خصوصی به niniyar بگین ببینین چی میگن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@ازسارابپرس این پیامیه که موقع ورود با ایمیل نمایش داده میشه. من شماره م تو پروفایل هست ولی با اون ...

@niniyar  

@miniyar_2  

@biniyar_5  

سلام

استارتر الان چه کار باید بکنن؟

از صبح چند نفر بهم این مورد رو گفتن.

ممنون

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@niniyar @miniyar_2 @biniyar_5 سلاماستارتر الان چه کار باید بکنن؟از صبح چند نفر بهم این مورد رو گ ...

سلام از ۱۵ اسفند  با شماره ای که برای تایید ایمیل زدن وارد بشن

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

سلام از ۱۵ اسفند با شماره ای که برای تایید ایمیل زدن وارد بشن

میگن که خطا میده.

میگن که خطا میده.

از 15 اسفند الان نه

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

از 15 اسفند الان نه

ممنون

سلام

جواب دادن.

سلامجواب دادن.

@پزشک_اینده_ام  

سلام

این تاپیک niniyar جواب دادن.

البته کاربر همدل هم تاپیک زدن.

@پزشک_اینده_ام سلاماین تاپیک niniyar جواب دادن.البته کاربر همدل هم تاپیک زدن.

خیلی ممنون امیدوارم همینطور باشه ب مشکل برنخورم💕

من یک روز همه اونارو مجبورم میکنم ایستاده تشویقم‌کنن.   ارمی ... Love your self  .. کنکوری (سال دوم)... برام دعا کن بهش برسم منم برات دعا میکنم :)تلاش شما رو میسازه.💫 اگه الان نهایت تلاشتون رو نکنین، یه روز پشیمون میشین💔. فکر نکنین که خیلی دیره! روش کار کنین. زمان مییره اما تمرین کردن باعث بدتر شدن چیزی نمیشه😌. ممکنه افسرده بشین ولی این نشون میده که دارین خوب پیش میرین😎☀️ _جونگکوک .. این فقط ی ویرگول کوچیک توی داستانمونه ، تا وقتی که دوباره روزامون رنگ بنفش بگیره #۲۰۲۵ _جیمین .  ما گر ز سر بریده میترسیدیم          در محفل هیتران با مایک دراپ نمیرقصیدیم _ارمی ابن بنگتن                           از اون دسته ادمایم ک زود ناراحت میشم 🥲 .                                         ی نصیحت از من، سعی کن نگاه جنسیتی نداشته باشی ب همه چی .. باور کن دنیا قشنگ تر میشه🙂 خودت باش
خیلی ممنون امیدوارم همینطور باشه ب مشکل برنخورم💕

خواهش می کنم.

💚💚💚

حالا برای اطمینان از niniyar هم بپرسین.