2777
2789
عنوان

اولين چيزى كه براى نينى خريدين ❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 1064 بازدید | 68 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قربون برم    واى من خيلى لوسم ولى گريه م گرفته بود از كوچيكيش  

جان حق داری ... انشالله خریدای بعدیش که بری یه ذوقی داری ... 

منم وقتی جنسیتش مشخص شد تا وارد مغازه شدم ... رفتم سمت صورتیا ... خواهرم گف از اولم معلوم بود تو میخوای بری سمت صورتیا به آبیا تمایلی نداشتم

تقدیم به همسرم :   من اگر رشته پیمان تو بستم ز ازل .... پای پیمان توهم تا به ابد ایستادم    

دوتا جوراب دختر و پسری از مشهد.باردار بودم سفر اولمون.پسریش مصرف شده دختریش هنوز مونده.من عشق دخترم تقزیبا هرجا سفر بریم برای دختر اینده ام هم میخرم.البته حالا که باردارم و یه پسر ناز و خوردنی هم دارم دیگه میگم فرقی نمیکنه انشالله سالم و صالح باشه فقط.

خدایا از عهده شکرت که برآید؟ الحمدلله علی کل نعمه...
حالا برعکس شوهر عشق دخترم هستا میگه بچه های بعدیمم میخوام دختر باشه خودم هردوشو دوس دارم

پس ایشون باتوجه به علاقه خودشون که پسرن بخاری پسرونه گرفته

خداجونم دلم خونه خودت کمکم کن وتنهانزار,.

سلام من همسرم عشق دختر بود توی ماموریتا برای پسرام لباس وشلوار میخرید برا دخملی کش مو جوراب شلواری شرتک لی خلاصه دخترم اومد یه کمد لباس داش

آرامش سهم قلبی است که درتصرف خداست.    

منم باردار نیستم ولی یه سال پیش شیشه شیر و پستونک خریدیم

همس میترسم خراب شن  

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی