2777
2789

باز همون ماجراهای اختلاف منو وشوهرم یه سر به تاپیک های قبلیم میزنید راجب اختلافات منو شوهرم خیلی گفتم اما روز به روز این اختلاف بینمون بیشتر میشه ومن از اون دورتر میشم یعنی اینقد ازش زده شدم که دلم نمیخواد دیگه کنارش باشم حتی دلم نمیخواد تو صورتش نگاه کنم سر یه موضوع الکی قهر کرد به خاطر اینکه یه کاری کرد گفتم آقا این کارت اشتباهه دیگه تکرار نشه قشقرق به پا کرد که نه من هیچوقت اشتباه نمیکنم وفلان تو همیشه اشتباه میکنی ولی من نه... بخدا خسته شدم از این میزان نفهمی وکم عقلی تو این چند سال نشده مثل بقیه زن وشوهرا بشینیم باهم راجب موصوعی بحث کنیم یا درد دل کنیم هروقت اومد درد دل کنم دعوام کرد وقهر کرد که تو همیشه خدا ناراضی ومن چیکارت کنم دیگه واز این حرفا منم خفه خون میگیرم هیچی نمیگم ولی بخدا تو دلم مونده یه بار مثل بقیه زن وشوهرا بشینیم صحبت کنیم باهم

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔

اینم بگم هرچی بهش فک میکنم برگشت من به خونه بابام ناممکنه چون با آغوش باز ازم استقبال نمیکنن اینو گفتم که اگه خواستید بگید طلاق بگیر ولش کن بدونید که من در طول این سالها بارها به جدایی فک کردم ولی وقتی رفتم پیش خانوادم وبرخوردشون رو دیدم پشیمون شدم برگشتم خونه خودم و با درد وتنهاییم سر کردم

نه من بیهوده گرد کوچه وبازار میگردم                          مزاح عاشقی دارم پی دلدار میگردم💔

این روزها میدونید به چی فک میکنم همش فک میکنم چطور قرار یک عمر کنار همچین آدم گوشت تلخ ومغرور وحق به جانبی زندگی کنم بعدش میگم اگه عمرم کوتاهه که خب سعی میکنم سر کنم ولی اگه خدایی نکرده عمر طولانی داشته باشم چیچطور قرار یه عمر رو با اون تموم کنم نوجوونیم رو که باهاش هدر دادم جوونیم هم کنارش داره پر پر میشه من هیچی از زندگیم نفهمیدم تاحالا کنار اون فقط نفس کشیدم وزنده موندم اونم به زور ولی از اینجا به بعدش چطور قرار بگذره این منو ناراحت میکنه😔💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.