2777
2789
به خدا فقط کم مونده خودشونو قربونی کنن در راه پسر اگه بدونی چطور فرق میزارن بین دختر پسراشون وبین نو ...

ميدونم خودم به چشم ديدم

قديما بابا بزرگم نوه هاي پسريش ميومدن هي ميگفت اينا فاميلي منو زنده ميكنن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم

فدات ولی دختر نعمت حضرت محمد ی دختر نداشت گذاشته بودم روسرش بخدا ما دوتا نوه دختر داریم می‌میریم براشون زینب ونرگس الهی بخدا دنیایی هستن واسه خودشون 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

حرفت درسته ولی با حرف مردم چیکارکنم ولی مثل اینکه منصرف بشم به نفعمه اینهمه دردسر نمیدونستم داره

کدوم مردم خواهر من داشتم میمردم این همه به باسنم به شکمم بازوم امپول خورد به من میخورد یا مردم تو معدم روزی ۸ بار قرص میره مردم میخورن یا من تو جاده اسیرم هزار بار تا دم مرگ میرم امکان تصادف هست منم یا مردم پول خرج میکنی چی خدارو شکر الان درد نداری بدنت خوبه بشین با دخترات کیف کن خدارو شکر کن ارزو به دل بچه نموندی مثل من والله اونجا ادم میدیدم اومده دختر داره ولی واسه پسر انقدر بدم میومد میگفتم قدر جونشونو نمیدونن خدا هم قهرش میگیره میگه بی درد سر بچه دادم داره میره واسه پسر انشالله خدا به منم مثل تو دوتا دختر دسته گل بده

فقط 21 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کدوم مردم خواهر من داشتم میمردم این همه به باسنم به شکمم بازوم امپول خورد به من میخورد یا مردم تو مع ...

از خدا میخوام که بهت یه دوقلو بده دلت شاد بشه من حس ششمم خوبه میدونم به زودی دامنت سبز میشه 

از خدا میخوام که بهت یه دوقلو بده دلت شاد بشه من حس ششمم خوبه میدونم به زودی دامنت سبز میشه

الهی آمین عزیزم ممنون بابت دعای قشنگت 😘 انشالله خدا خودش از خزانه غیبش بدون درد سر بهت یه پسر سالمو صالح بده😍

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الهی آمین عزیزم ممنون بابت دعای قشنگت 😘 انشالله خدا خودش از خزانه غیبش بدون درد سر بهت یه پسر سالمو ...

فدای مهربونیات عزیزم خواهرم بهترین دعایی بود که درحقم کردی خیلی خوبی خواهر خودمی توکل به خدا 

فدای مهربونیات عزیزم خواهرم بهترین دعایی بود که درحقم کردی خیلی خوبی خواهر خودمی توکل به خدا

خدا نکنه😘 توکل کن به خودش ازش بخواه مطمئن باش میده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ینی هرکی پسر دوس داره دهاتیه؟🤔من خودم شخصا هروقت عکس و فیلم از پسر بچه ها میدیدم دلم ضعف میکرد دوس ...

اینکه دلت میره با اینکه انقد واسش زجه بزنی که همه خطرات آی وی اف رو ب جون بخری واس یه جنسیت فرق میکنه...اگ جوری دلت میره که اگر دختر شه دل رفتنت روی رفتارت باهاش تاثیر داره اره حتما برو آی وی اف کن و بچه رو بدبخت نکن

اینکه دلت میره با اینکه انقد واسش زجه بزنی که همه خطرات آی وی اف رو ب جون بخری واس یه جنسیت فرق میکن ...

خداروشکر برای من ب اونجا نرسید خدا منت گذاشت سرم هرچی خواستم بهم داد ولی اگر نمیداد هم تاثیری رو رفتارم با بچم نمیذاشت 

هزارتا مادر تو همین سایت دیدم پسر میخواستن ولی جونشونم برای دختراشون درمیرفت کدوم مادری بچشو بخاطر اینکه جنسیت دلخواهش نیس انداخته دور؟ شما انگار داری با اعراب جاهلیت حرف میزنی

اینایی هم ک گفتی ربطی ب حرف من نداشت عزیزم 

میگم چرا هرکی پسر دوس داره میگن داهاتیه و طرز فکرش قدیمیه؟ چ ربطی ب داهاتی بودن داره؟ علاقشه.. الان اگه دختر میخواست همه میگفتی آخی نازززی ای جااان

بس کنید این گارد گرفتنارو نسبت ب پسر دوستا

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴