2777
2789
من شوهرم وضعش نسبت به خواهربرادراش بهتره دقیقا امشب مادرشوهرم گفت خواب دیدم شما یه پسر دارین گفتم خد ...

منم هرثانیه مادرشوهرم میگه بزار پسر گیرت بیاددیوونم کردهدبه خدا اصلا دلم نمیخواد برم خونشون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره

میتونی تحمل کنی دو هفته آمپول دور ناف بزنی؟

بعدش یه هفته توی بازو؟

بعدش اونقدر تخمدان هات فعالیت کنن که به جای دو تا فولیکول که هرماه آزاد میشه، یهو ۲۰ تا با هم آزاد شه؟؟

بعد هم عمل تخمک کشی یا همون پانکچر 

قبل از انتقال، ۵ روز روزی دو تا پروژسترون توی باسن؟ بعد از انتقال هم تا ۱۵ روز، هر روز دو تا پروژسترون؟؟؟

تازه بعد از همه اینا قطعی نیست که حتما جنین بمونه و لانه گزینی کنه

اگه اوکی هستی شروع کن

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

منم هرثانیه مادرشوهرم میگه بزار پسر گیرت بیاددیوونم کردهدبه خدا اصلا دلم نمیخواد برم خونشون

حق داری واقعا امان از حرف اینا برا من نذر کرده بود پسر بیارم 😏

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
والا شنیدم صددرصد میشه

نه عزیزم من که دوسال ونیم از زندگی شو رفتم اومدم دارم میگم هیچی صددرصد نیس برو بپرس کلینک ناباروری ببین چی ها که نمیشنوی

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

اینی که گفتی میزنن تو باسن چیه درد داره

آمپوله دیگه بالاخره. پروژسترون باعث افزایش ضخامت رحم میشه

۲۰ روز آمپول خیلیه

آدم مُچ خودشو سَر یه چیزایی میگیره که یه عُمر می گفته من؟ من عمرا اینطوری بشم .😒🥸

میتونی تحمل کنی دو هفته آمپول دور ناف بزنی؟بعدش یه هفته توی بازو؟بعدش اونقدر تخمدان هات فعالیت کنن ک ...

وای نمیدونستم این همه دردسر داره من سرما میخورم نمیرم آمپول بزنم تحمل میکنم خودم خوب شم دوست عزیز آی یو ای چی اونم دردسر داره اینهمه؟

میترسم سخت باشه گفتم اگه راحته برم دنبالش

من نمی‌دونم واقعا ولی قطعا سخته ببین ارزششو داره این همه سختی بعدش خودت تصمیم بگیر و درکت میکنم فقط بخاطر حرف مردم.....

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
سختیش رفت و امد زیاد ، روزی چندتا امپول زدن ، امکان هایپر شدن ، اعصابت تو اون زمان بشدت داغون میشه، ...

دقیقا من الان چند سال رحم درگیر اولش پریود نشدم بعدش تنبلی تخمدان الان یکسال ونیم توده رحم دارم سوزن هاش که اعصاب ام تاثیر گذاشت 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

نه عزیزم من که دوسال ونیم از زندگی شو رفتم اومدم دارم میگم هیچی صددرصد نیس برو بپرس کلینک ناباروری ب ...

واقعا پس چرا مادر شوهرم میگفت تا سه تا بچه هم دیده کاشتن و پسر شده بود پس داره منو گول میزنه