2777
2789

من چند وقته یعنی یه ساله که بی حجاب هستم و شوهرم خیلی رو این موضوع حساسه و خیلی گیر میده دیروز خیلی دعوا شد باهاش 

شوهرم فوق العاده ادم زرنگ و باهاشی و شکی ندارم

امروز متوجه شدم شوهرم نزول میده و این خبر به گوشم رسید وقتی رسید خونه گفتم نباید این کارو کنی و این پول حرام و گناه است 

گفت اگر حرام و حلال برات مهمه اول حجابتو درست کن بعد درباره نزول من صحبت کن 

اگر معیا حرام و حلال همونطور که نزول حرام بی حجابی هم حرام 

من هم موندم چی بگم 

الان چیکار کنم

حرف حق زده 

تو قرآن اومده خانوما از جلابیب استفاده کنن مت فقط به حرف قران نیستیم باید سنت پیغمبر رو هم در نظر بگیریم وقتی تو قران دستوری میاد و پیامبر و اهل بیت اجرا میکنن الزامیه و نکردنش عذاب داره چون باعث فساد اجتماعی میشه همونطور که نزول باعث فساد اقتصادی میشه

بفرما جلو ته صف مال خودمه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم حجاب یه توصیه است و رعایت نکردنش گناه نیست هیچ کجای قرآن برای بی حجابی عذاب و گناه ذکر نشده ول ...

امام رضا عليه السلام و ايشان از پدران گرامي خود نقل می‌کنند که حضرت علی علیه السلام فرمود: من و فاطمه سلام الله علیها بر رسول خدا صلی الله علیه و آله وارد شديم دیدیم آن جناب بشدت گريه مي‌كند من عرض كردم پدر و مادرم فداى شما چرا گريه مي‌كنید؟ فرمود: يا على آن شبى كه به معراج برده شدم، زناني از امتم را در عذابي شديد مشاهده کردم ... سپس وضعيت آنان را شرح داد ... فاطمه سلام الله عليها عرض کرد: اي حبيب من و اي روشني چشمم! عمل آن زنان چگونه بوده است؟ آن حضرت در پاسخ فرمود: «فَقَالَ يَا بُنَيَّتِي أَمَّا الْمُعَلَّقَةُ بِشَعْرِهَا فَإِنَّهَا كَانَتْ لَا تُغَطِّي شَعْرَهَا مِنَ الرِّجَال»، یعنی اى دخترك من اما آن زنان كه به موى خود آويزان بودند، کساني بودند که موى خود را از مردان نمیپوشيدند....». (عيون أخبار الرضا عليه السلام، ج۲، ص:۱۱)

عزیزم آیه از قرآن برام بیار

یکی از اصول دید امامت 

کسی که امام ها رو قبول نداره مسلمان نیست 

مگه شما وهابی هستید که میگید فقط قران قران بخشی از کلیات دین اومده و بسیاری از احکام دین از احادیث نشعت داره