parikhanom مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 1023 عنوان خانوما و دوستای گل نی نی سایتی شما بعد زلزله تونستید بخوابید 235 بازدید | 36 پست من خودم اصلا نمیتونم بخوابم چشمام کباب شد به کوچکترین صدا و لرزشی حساس شدم کلا قلب درد گرفتم بخد.بنظرتون تموم شد یا بازم هست دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا 1396/10/02 | 03:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
امیرحسین۰۰ عضویت: 1396/09/15 تعداد پست: 1349 دوتا قوطی خالی کنسرو رو چسبیده به هم از سقف آویزون کنید و با خیال راحت بخوابید دیدم که میگمافقط امیدوارم خوابتون سنگین نباشه😉 پســ👦ــرم (خدایا اگه به من گیر دادن اینجا چیکار میکنی کچلشون کن😞)
عسل_بانو50 عضویت: 1394/08/25 تعداد پست: 595 سلام انشاءالله که دیگه نمیاد.شما واسه کجایین؟؟؟ مهربان باش،شاید فردایی نباشد...
parikhanom مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 1023 دوتا قوطی خالی کنسرو رو چسبیده به هم از سقف آویزون کنید و با خیال راحت بخوابید دیدم که میگما ... اوه منکه الان اصلا نمیتونم بخوابم ولی اگر بخوابمم .سقفم بیاد روم سرم بیدار نمیشم .اون دنیا بعد ۸ ساعت خواب خوب بیدار میشم دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا
parikhanom مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 1023 سلام انشاءالله که دیگه نمیاد.شما واسه کجایین؟؟؟ اندیشه فاز ۳ گسل بغل گوش ماست دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا
parikhanom مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 1023 منم خواب ندارم ٢ شبه 😞 😭😭😭😭😭😭😭😭😭خسته شدیم بخدا ایران همینجوریش کم بدبختی داشت.از هیچی نمردیم ولی اخر زلزله میکشتمون دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا
عسل_بانو50 عضویت: 1394/08/25 تعداد پست: 595 اندیشه فاز ۳ گسل بغل گوش ماست اخی عزیزم.من تهرانم از اون روز که اینجااومد تا الان شبا نخوابیدم خدا بهمون رحم کنه.. مهربان باش،شاید فردایی نباشد...
parikhanom مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 1023 مگه بازم اومده زلزله؟؟ اینجا نه دیگه ولی خوب نگفتن خطر رفع شده . دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا
Saghii عضویت: 1396/01/21 تعداد پست: 8611 من خیلی میترسم اون شب حمام بودم پریدم بیرون خیلی حال بدی بودم قلبم داشت وایمستاد 🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی نکن🚫
parikhanom مدیر استارتر عضویت: 1396/09/22 تعداد پست: 1023 اخی عزیزم.من تهرانم از اون روز که اینجااومد تا الان شبا نخوابیدم خدا بهمون رحم کنه.. تهران خیلی کمتر از اینجا لرزیده .ما دیوار خونمون ترک برداشت دختر نازنینم شکوفه ی بهاریم نور زندگیم خوش اومدی به دنیای منو بابا