2777
2789

توروخدا اگه کسی میدونه بهم بگه هفت ساله ازدواج کردم ازمایش اسپرم شوشو صفره دلم میخواد یه ختم خیلی خوب بردارم😔😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه خدابخواد میده اگرم نخواد هیچ ختم و ...جواب نمیده فقط دست خداست.متاسفانه استارتر منم شوهرم مشکل شوهرشما رو داره و بیشتراز40مدل ختم و دعا و چله بستم ولی نتیجه نگرفتم تاحالا

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

عزیزم یه کانال ختم تو تل دارم لینکشو میفرستم برو. ب مدیر درخواست بده. برات ختم گروهی میگیرن. منکه جواب گرفتم چون تو دعا اگر تعداد زیاد باشه بهتره بالاخره بین او همه ادم یکی هم دلش بلرزه دعاش مستجاب میشه. 

اگه خدابخواد میده اگرم نخواد هیچ ختم و ...جواب نمیده فقط دست خداست.متاسفانه استارتر منم شوهرم مشکل ش ...

یعنی فقط دعا کنم هیچ ختمی برندارم بنظر شما خدا ایشالا اول ب شما بعد ب من یه دخمل ناز بده اگه صلاح دونست

عزيزم من يك ختم ٤٠روزه فوق العاااااااده مجرب ميشناسم كه خيلي ها ازش جواب گرفتن حتي با وجود مشكلاتي شبيه شما يا سخت تر.يعني معجزه رو با چشمهات مي بيني 

يكم اولش ممكنه به نظرتون سخت برسه اما ميشه كسي به نيابت از شما هم براتون انجام بده 

براي سلامتي پدر و مادرم صلوات مي فرستي؟

استارتر میشه بگی مشکل شوهرت از چیه؟آخه 3نوع هست که 2نوع درمان داره فقط 1نوعش هنوز درمانی نداره و تو جهان 2درصد این مشکل و دارن.شوهرمنم از نوع آخر

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
یعنی فقط دعا کنم هیچ ختمی برندارم بنظر شما خدا ایشالا اول ب شما بعد ب من یه دخمل ناز بده اگه صلاح دو ...

بردار شاید برای شمانتیجه بده ولی برای من هنوز نداد.فقط امیدتو از دست نده.من که خسته شدم از بس صداش کردم و نذر و ختم و چله گفتم.چه جالب منم عاشق دخترم.من تو نوبت پرورشگام

آرنیکا میشه بگی چیه؟هرچند خیلییی خستم خیلی

عزیزم یه کانال ختم تو تل دارم لینکشو میفرستم برو. ب مدیر درخواست بده. برات ختم گروهی میگیر ...

الان مدیر آنلاین نیست که لینک گ و بپرسم ازش. اما فردا حتما انجامش میدم

استارتر میشه بگی مشکل شوهرت از چیه؟آخه 3نوع هست که 2نوع درمان داره فقط 1نوعش هنوز درمانی نداره و تو ...

عزیزم شوهرم زمان بچگی بخاطر عدم نزول بیضه عمل جراحی کرده ک دکتر میگه باید زیر یک سالگی عمل میشده وشوهر من شیش سالگی عمل شده ودکترشون میگه دیگه حرارت شکم تمام اسپرمارو کشته دیر عمل شده وکاریش نمیشه کرد