2777
2789
عنوان

کنکوری ام و مادرم 😔

156 بازدید | 7 پست

قراره عمل کنه و داداش دو ساله دارم 

امسال سال دوم کنکوری ام و در جریان شرایط ترمیم معدل یازدهم و دوازدهم هستید و منم در طول این مدت خوندم اما هنوز مطالبی نبستم وعملکردم خیلی قوی نیست 

نمی‌خوام این شرایط روی درس خواندنم تاثیر بذاره پیشنهاد شما چیه از ساعت ۴صبح تا ۶ بلند شم نهار و شام درست کنم ؟ یا آخر شب درست کنم برای فردا؟

مشکلم داداش دو سالم بلد نیستم پوشکش کنم و خیلی فضوله هی کثیف کاری میکنه چطور به خونه رسیدگی کنم؟ میخوام زمانبندی داشته باشم چیکار کنم پیشنهادتون به من چیه؟

۱۲ساله ام بود مامانم دستش رو عمل کرد ۱سال خودم تنهایی آشپزی می کردم کار های خونه جاروبرقی و...

تو هم می تونی توکل کن به خدا 

صبح ها کار ها رو انجام بده داداش ات رو هم رورورک رو عروسک و اینا بذار کنارش بچه تو این سن خوب می خوابه غذاش رو بده سعی کن بخوابونیش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه مقدار برنامه زندگیت رو این مدت تغییر بدهاز عمه یا خالت کمک بخوادصبح زودتر پاشو انشالله موفق باشی ...

خالم قطعاً کمکمون میکنه 

مادرم بیچاره خیلی درد می‌کشه این روزا نخواست عمل کنه بخاطر کنکورم گفت بعد کنکورت میکنم ولی هرروز حالش وخیم تر میشه

خالم قطعاً کمکمون میکنه مادرم بیچاره خیلی درد می‌کشه این روزا نخواست عمل کنه بخاطر کنکورم گفت بعد کن ...

انشالله که هم به درست برسی هم مادرت خوبه خوب بشه

نگران نباش

ساعت خوابتو تغییر بده

از زمانی که شب داداشتو خواب کردی شروع کن بخون تا صب وقتی بیدار بشه

بعدم که بیدار شد کارایی که لازمه رو انجام بده

بعدم که ظهر شده دوباره خوابش کن

توام بخواب تا بعدظهر

ینی به جای شبا یک قسمت دیگه از روز بخواب چون شب تا صب خونه فوق العاده ساکته و تمرکز و بازدهی بالایی داری

امیدوارم موفق باشی

کاربری دو دوست.

دوست عزیز شما تلاشتو بکن، غصه اینچیزارو نخور، آنقدر دیدم کسایی رو که از اتاقشون بیرون نیومدن به هوای درس خوندن و آخر چیزی نشدن، و بالعکس کسایی که نرمال وقت گذاشتن و بهترین دانشگاه قبول شدن، همه چی به عملکرد مغزتون، روش یادگیریتون و خدای بالاسرتون ربط داره، اون بخواد همه چی حله، اون نخواد، خودتونو بکشید هم نمیشه، بدون استرس تلاشتونو کنید، همین، به چی ای دیگه هم فکر نکنید.هدفمند برید جلو.

چون دیدم یه ماه قبل از کنکور پدر خانواده دور از جون شما فوت کرده، ولی دختره خانواده تو کنکور موفق شده.

کم کم کارهای خونرو هم انجام بدید  به هر حال فعلا شما هستید که باید یه سرو سامونی به خونه بدید