2777
2789
عنوان

ایده برای شغل

354 بازدید | 17 پست

ایده ای برای کار نیمه وقت دارید بدید،شوهرم کارش نیمه وقته  خودمم خانه دارم ،به نظرتون چکار کنیم؟سرمایه هم داریم،به نظرتون چه کاری انجام بدیم؟چه آنلاین شاپی الان درآمد داره؟اگه ایده ای دارید ممنون میشم کمکم کنید 

مهربونای سایت مامانم مریضه

خیییییلی حالش بده

لطفا هر کس از ته دلش راضیه

۵ مرتبه ( اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ )

به نیت سلامتی و عمر دوباره

برای مادرم بخونه

لطفا هر کس خوند لایک کنه

بدونم چند نفر خوندن مرسی ❤🌷

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اگه سرمایه دارید که میتونید دستگاهیی که نایلون فریزر و سفره یکبار میزنه رو بخریم امدازشم یه متره فقط اگه بتونید بفروشید الان بعضیا دستگا چاپ لیوان دارن هر عکس دلخواهی بخوای میزنن رو لیوان سرامیکی و لیوان حرارتی و یا بلوز یا تیشرت جاکیلیدی  

بعضی خانوما خونه ترشی .مربا .شیره ی انگور رب و خیارشور . انواع وسایل های خشک میوه های خشک رو میفروشن 

انقد دلم میخواد ازون عروسک زنده هارو یاد بگیرم درست کنمممم خیلی دلم میخوادو علاقه دارم احتمالا ی همچین کاریو انجام بدم بعد واسش پیج بزنم توام میتونی اینکارو انجام بدی یا عروسکای روسی درست کنی واسشون پیج بزنی

:)

من‌فقط اومدم 🤭 ..اطلاعی ندارم🤗

روسری و شال ...بنظرم کاری که خودتون کار فرماش باشین

و تولید کنین  بهتره تا درصدی و واسطه و فروشنده بودن

خدایا ....؟.....؟.....!!                                              🌟 ﺣﻤﺪ ﻭ ﺳﭙﺎﺱ ﻣﺨﺼﻮﺹ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪﯼ است ﮐﻪ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺧﻮﺍﺳﺘﻢ ﺍﻭ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﻫﺮ ﺟﺎ ﺍﻭ ﺧﻮﺍﺳﺖ ﻣﻦ ﻧﺒﻮﺩﻡ؟!🌟                                      خدایا ،چه دارد آنکه تو را ندارد؟و چه ندارد آنکه تورادارد؟      اللَّهُـمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّـدٍ ﷺ وَآلِ مُحَمـَّد ﷺ و عجل فرجهم🤲         دلیل غیبت طولانى‌ات اگر منم،خدا كند كه بميرم تا ظهور شود🤲