2777
2789
عنوان

تک فرزندی یا دو فرزند بیارم

126 بازدید | 17 پست

یه پسر دارم ۴سال و نیمه

به نظرتون چند سال دیگه یه بچه دیگه بیارم،یا یکی باشه بهتره؟؟؟

خودم از طرفی تجربه دختردار شدن رو دوس دارم و از طرفی تنبلم و با نصف شب بیدار شدن نمی تونم کنار بیام،

نظرتون؟

مهربونای سایت مامانم مریضه

خیییییلی حالش بده

لطفا هر کس از ته دلش راضیه

۵ مرتبه ( اَمَّن یُّجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوءَ )

به نیت سلامتی و عمر دوباره

برای مادرم بخونه

لطفا هر کس خوند لایک کنه

بدونم چند نفر خوندن مرسی ❤🌷

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه وضعیت مالی و روحی و جسمی اوکی هست صد درصد دو فرزندی اما دوتا کافیه دیگه

تا نرفته مدرسه بیار 

خدا جونم لطفا هر کی میخواد مامان شه به آرزوش برسون🤲🙂❤    آمممیییین                                                                دعا کنیم واسه هم🤗                                          شکرت که اینبار بچمو سالم و سلامت گذاشتی بغلم🤗🥲😍                            
اگر از لحاظ مالی و روحی مشکل ندارید بیارید در آینده برای پسرتون خوبه که خواهر یا برادر داشته باشه

خودم از خواهر برادر خیر ندیدم که شر هم بودن،برا همین میگم یه دونه باشه براش بهتره شاید

پس هنوز خیلی وقت داری بذار پسرت بزرگتر بشه هشت نه ساله که شد بعدی رو بیار

دقیقا اگر بخوام بیارم حدود ۹سال که شد میارم

چون پسرم هنوز خیلی نیاز به توجه داره