2777
2789

هرکی از زندگیش راضی باشه میگه خوبه

هرکی ناراضی باشه میگه وحشتناکه و خریته

درنتیجه جوابش برمیگرده به اینکه اول تجربش کنی بعد نظرتو بگی😅

در من کافریست که به تو سخت ایمان دارد خدا♥️✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منک هنوز مجردم باسن ۳۴ اما هرک میبینتم میگ خوشبحالت نمیدونم چرا؟؟

چون تو سن خوبی میخوای ازدواج کنی ،سنی که شناخت و تجربه ت بیشترع و درکت بالاتره

الهی مرا آن ده که آن به ... 

اگه با ادم خوب ازدواج کنی خوبه

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)                 

ازدواج چیزی نیست که با تجربه شخصی من بیام بگم کلیتش خوبه یا نه

درکل اگه با روند درست و آدم درست+علاقه ازدواج کنی چیز خوبیه(البته در صورتی که ویژگی ها و ملاک های خوب دو طرفه باشه)

این کاربری موقتاً(از 25 مرداد 1404 تا 12 تیر 1405) غیرفعال میباشد.ممنون میشم لایک و ریپلای نفرمایید🙏🏻

یه نصیحت بهت بکنم عزیزم کلا دور دوستای متاهلتو خط بکش . چون تو مجردی هیچ ایده و فکری از ازدواج نداری اونا ناخودآگاه روت اثر منفی میزارن . متاسفانه انقد شعور ندارن که پیش آدمی که مجرده انقد از زندگی غر نزن . اتفاقا ازدواج تجربه خیلی شیرینه 

میشه برای بارداری من یه صلوات بفرستین ❤️انشالله حاجت روا بشید 🥹♥️