2777
2789
عنوان

واسه سردردم چیکار کنم

103 بازدید | 16 پست

پروفون خوردم ولی اصلا تاثیر نداره فقط بستم سرمو چون تحملشو ندارم جدا 

من خوابم مشکل داره واسه همین داروی خواب آور میخوردم ولی به خاطر قولی که به یه نفر دادم که دیگه قرص و دارو مصرف نکنم استفاده نمیکنم و بی خوابی میکشم ...

کسی ایده ای داره؟

از بازماندگان آبانم شعرم صدام جاودانم

سردردتو خوب کن هه هه .

این کاربری دست چند نفره .🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دمنوش بابونه بخور ، پست گردنت رو ماساژ بده ، منم سردرد تنشی داشتم عضلات پشت گردنم سفت میشد ، به سرم فشار میومد ، یکم روغن زیتون بریز کف دستت ، خوب پشت گردنت رو ماساژ بده ، خوب میشه ، اغلب سر درد ها مربوط به اون عصب پشت گردن هست آزاد بشه ، سردردت هم خوب میشه 

من خودم پروپرانول میخوردم،تموم شد،یه جوری شد نتونستم برم بخرم ،انقدر حالم بد شده که نگو

یه هفته ست دارم از سر درد کور میشم،با اینکه دو روزه دارم مجدد میخورم

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
وای یهویی که نباید دارو رو قطع کردیه هفته نصفش کن،بعد یک چهارم،بعد قطع کنهفته به هفته کم کن لااقل

نه یه دفه ای هم نبود ولی چون دوز بالا مصرف میکنم شدیدا عذابه

من خودم پروپرانول میخوردم،تموم شد،یه جوری شد نتونستم برم بخرم ،انقدر حالم بد شده که نگویه هفته ست دا ...

واقعا منم شدیدا دارم عذاب میکشم ولی چون قول دادم سمتش نمیرم

حالت خمیرش کن با آبجوش بعد بمالش رو پیشونیت و گیجگاهت خیلی درد داره میسوزه اما تحمل کن بعد ک از درد ...

باشه پس این کارو انجام میدم 

خیلی ممنونم بابت نظرتون💚