2777
2789
عنوان

دانشجوی پزشکیم با این شرایط ازدواج کنم بنظرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 41 پست
پیشنهادم اینه یه نگاه به قیمتای خونه تو دیوار بندازی و ببینی پدر خودتم آیا با این سن و سال میتونه خو ...

پدر بزرگ من 5 تا پسر داره به هر 5 تا پسرش خونه و ماشبن داده چرا خیلی از پدرا میتونن الان برای عموی آخریم هم امسال داره.... خونه میسازه الانم همه چی گرونه پس چجور میتونه؟ 😐🥀

ببینید شما با این شرایط می تونید کنار بیایید؟ احتمالا باید مدت بیشتری برای ازدواج منتظر بمونید، یا مراسم خاصی نداشته باشید یا اینکه خانواده شما حمایت کنند...در هر صورت هر کس اولویتهای زندگیش متفاوت هست. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی خواستگارت هیچ کاری نداره تا این سن؟

حتی با حقوق کم؟

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

پدر بزرگ من 5 تا پسر داره به هر 5 تا پسرش خونه و ماشبن داده چرا خیلی از پدرا میتونن الان برای عموی آ ...

اصلا از تورم و شرایط اقتصادی که هررروز داره بدتر میشه ...خبر داری؟زمان پدربزرگ شما پدربزرگ منم کلی زمین و ....خرید و به ارث گذاشت

اگر پدربزرگ شما به پسراش خونه نمیداد و کلا هیچی نمیداد پسراش الان میتونستن خونه بخرن؟

چند سال پیش پسر عمن که اون موقع کارگر بود واسه زنش کلی طلا خرید کاگرای الانم میتونن؟

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن

عزیزم چیزی که الان کمه پسر خوب هست. اگر مطمئنی خوبه قبول کن از کجا معلوم در آینده میس بهتری برات بیاد. تازه سنتم بره بالا هم خواستگار کم میشه هم شرایط بچه آوردن سخت میشه. فاصله سنییت با بچه و اعصاب بچه داری هم اضافه کن

اصلا از تورم و شرایط اقتصادی که هررروز داره بدتر میشه ...خبر داری؟زمان پدربزرگ شما پدربزرگ منم کلی ز ...

در شان اسی نیست 

پزشکی میخونه

باید براش هم خونه بگیرن هم‌عروسی هم طلا

از عقده ایی جوری فرار کنید انگار شیر افتاده دنبالتون
در شان اسی نیست پزشکی میخونهباید براش هم خونه بگیرن هم‌عروسی هم طلا

اول که رشته و شغل ارزش آدمارو تعیین نمیکنه این یک دوم با این حرفا خودتونو رشته خودتونو کوچیک نکنید 

بعدم طرف مقابل هم پزشکی میخونه خب!پس اونم باید بگه جهیزیه میلیاردی میخوام و فلان 

تروخدا یکمم وضعیت اقتصادی و قیمت طلا و طلارو...روهم یه نگاه بندازید اینجور کع شما میگید نصف دانشجوهای پزشکی باید مجرد بمونن چون جوونی که بتونه خونه و ماشین و طلا بخره کم شده

زن= انسان  مرد=انسان  انسان=انسان   مرد=زن

چرا فکر می کنید وظیفه پدره برای پسرش خونه وماشین بخره 

چه توقعاتی دارید 

پس تلاش وپشتکار وزحمت خود فرد چی ؟؟؟؟

در ازدواج مهم اخلاق ،نجابت ،حانواده ،وهمت پسر وودختر هست 

بقیه چیزها هم به مرور درست میشن 

اول که رشته و شغل ارزش آدمارو تعیین نمیکنه این یک دوم با این حرفا خودتونو رشته خودتونو کوچیک نکنید ب ...

از لحاظ منطقی به نظر شما اونیکه درس خونده پزشکی قبول شده شانش بیشتره یا اونکه درس نخونده ؟؟؟؟؟

دیگه اگه با منطق مشکل دارید که هیچ

خب خونده 

وظیفه خونه تامین کردن هم به عهده مرد هست

دیگه یه سرویس طلا چیه که نمیگیرن براش ؟ پدر پسره حتما میتونه نمیخواددددد یه ذره فشار بیاد بهش

پسفردا بچه دار شد یه ساعت بچه اشو نگه نمیدان لابد اینها که از اول هیچی تامین نمیکنن همه زندگی میفته به دوش زن

چرا فکر می کنید وظیفه پدره برای پسرش خونه وماشین بخره چه توقعاتی دارید پس تلاش وپشتکار وزحمت خود فرد ...

بیست سال سی سال با حقوق پزشکی باید بدویی خونه بخری 

بیین اسی من یه سری چیزها بهت میگم انشالله که واسه تو خدا بهترین هارو بچینه

من دوستام وکیلن روانشناسن امار خانمها ی پزشک که میخوان طلاق بگیرن زیاده و البته مظلوم چرا چون سرشون تو‌کناب بوده یهو‌ازدواج میکنن ساده ان و از همه جا بیخبر تازه اگه بتونن طلاق بگیرن 

یه مورد تو فامیل خودمون بود بهش گفتم برو طرح و بعد ازدواج کن گفته نه گیر چه مرد هفته تیکه ایی افتاد 

ساده ان و درسخون و از جامعه بیخبر خانمهای پزشک 

انشالله خوشبخت بشی دلم نمیخواد هم جنس خودم اذیت بشه سر یه مرد و یه قطره اشک بریزه

برا پزشک همیشه خواستگار هست