2777
2789

بعدش تا رسیدم خونه مجدد سرچ کردم نوشته بودن بدترین قزص منو برد تو کما منو کشت اعضا بدنم پوسیذ😂😂

الانم سر خود ویتاگنوس گرفتم آخه تو همینجا اونقد خودنم ک برا تنبلی تخمدان خوبه هنوز میخاستم بپرسم روزی چند تا بخورم ک دیدم همه تاپیک زدن مضخرف بدرد نمیخوره نابود شدم و و وو 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جای اینکارا دکتر برو خب

رفتم اسپیرو نولاکتون و ld داد خوردم هیچی به هیچی ۴ ماه خوردم کف دباره بیا خالا نوبت نمیده منشی اش میگه شلوغع

بدن تا بدن فرق داره واسه سرما خوردگی هم نباید سرخود دارو خورد بعد واسه مشکل زنان دارو سرخود میخورید؟

ی کلیپ نشون نیداد طرف معلم بود دارو سرخود خورده زد کلا کبدش رو از بین برد. نخورید سرخود دکترها الان با معاینه دارو میدن بعد میفهمن حساسیت داشنیم 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
چرا نمیری دکتر مگه اینجا دکترن

رفتم دکتر خب قرص هم داد ولی الان دباره قرص ها تموم شد همون آش و همون کاسه 

اینا دیدم نوشته این قرص گیاهی هست ضرر نداره رفتم خریدم 

خب کار اشتباهی میکنی عزیز من ممکنه اون دارو با بدنت واکنش نشون بده دور از جونت یه چیزی بشه🥲برو دکتر ...

دکتز رفتم عزیزم قبلا ۴ ماه قرص هورمونی خوردم هیچی به هیچی