2777
2789

امروز توی دانشگاه بعد امتحان با دوستاش داشت میرفت

بعد من جلو راهش بودم تو حیاط

از من رد شد با دوستاش رفت انگار منو ندیده یا شایدم واقعا ندیده 

بهش پیام دادم که کجا میری گف میرم خوابگاه 

بعد منم تنها راه افتادم برم خوابگاه 

خوابگاه ما دوره از دانشگاه تقریبا بیست دقه ای راهه

یکم که رفته بودم

اونم پرسید تو کجایی

گفتم دارم میرم خوابگاه 

...

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فهمید تنها دارم میرم انقدر عصبانی شد زنگ زد که چرا نگفتی و باید به من بگی و...

منم گفتم چون گفتی میخوای بری خوابگاه گفتم سرویست میره منم میخواستم قدم بزنم یکم

دیگه بلند بلند گف وایسا تا بیام

اومد با من رسوندم خوابگاع ولی هیچی حرف نزد باهام اعصابش خورد بود پشت تلفن گفت که تو باید در هر شرایطی به من بگی

دوس ندارم تنها بری و...

فقط خدافظی کرد ازم حضوری

منم پی ام اسم حوصله نداشتم بحثو وا کنم اصن به روی خودم نیاوردم منم ساکت شدم

ولی ناراحت شده چیکار کنم 

بزارم خودش اوکی شه یا عذر خواهی کنم

.

میدونم خیلی روی این موضوع حساسه ولی بازم تنها رفتم🥲

خداوندا نگیر از ما به سختی فتح کردن را ، که شاهی هم نمی ارزد اگر آسان به دست آید 💜

الان ازون موقع انقدر سرد حرف میزنه که تر زده به حالم

بدم میاد وقتی ناراحت میشه محبتشو صفر میکنه 🙁

یه سری یه دعوای شدید داشتیم یه هفته تصن انگار داره با غریبه حرف میزنه ، نه قربون صدقه ای نه ایموجی قلبی هیچیییی

پیامش بده بگو حالا نکشیمون غیرتی 😂😂😂 چه میدونم والا 

از نظر من که عذر خواهی نداره تازه باید قهر هم بکنی 😁😁😂 

بستگی به روابط خودتون داره و اینکه چرا رو این موضوع حساسه، مگه موردی پیش اومده قبلا که نگرانش میکنه یا همچین چیزایی

پیامش بده بگو حالا نکشیمون غیرتی 😂😂😂 چه میدونم والا از نظر من که عذر خواهی نداره تازه باید قهر هم ...

نه ولی حساسه میگه دلم نمیخواد وقتی من هستم تنهایی بری 

باید به من بگی

یا با دوستات برو یا من حتما باشم

همش میخواد حس سلطه پذیریشو نشون بده

منم تا الان سینگل همه کارامو خودم میکردم سختمه گوش به فرمان یه پسر باشم خب😭

آخر عاقبت نداره الان میدونم دوستین اینطوریه فردا بدتر میکنه من شوهرم اینجوری بود الان افتضاح تر شده بیست روزه سر خبر دادن که رفتم بیرون و خبر دارم ولی زنگ نزدم قهر کردم چون دیگه رومخم بود 

سعی کن همیشه تو بهترین ورژن خودت باشی اما هیچ وقت آخرین ورژن خودت نیستی برای به دست آوردنش همیشه تلاش کن👸🏻