2777
2789
عنوان

لكه بيني دارم كمكم كنيد خيلي استرس دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 285 بازدید | 41 پست
میدونم چی میگی خودم دادم میدونم چیه یکمی باید ژل بزن دکتر و با آرامش کارشو انجام بده ولی خب یسریا اع ...

اره مال منم هي ميچرخوند درد ميومد اتفاقا كفتم برم حاي ديگه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره سونو واژينال خيلي استرس دارم

خو بخاطر همون واژینالی 

چیزی نیست

استرس نده بابا

لطفن راجب اسم کاربریم سوال نپرسید 😘هر وقت تاپیک دعا میبینم همون لحظه دعاش میکنم  ،حتی اگر وارد تاپیک نشم

سونو واژینال نسبت به سونو شکمی دقت بالاتری داره جهت دیدن ساک و قلب جنین و در اوایل بارداری مشکلی ایجاد نمیکنه در حین سونو خودتون رو شل بگیرید و عضلات رو منقبض نکنید تا سونو تموم شه . 

اسم پسرم را دیار میگذارم،بیاد این روزها که وطنم زخمی شده. اول تیر ۴۰۴،جنگ ایران و اسرائیل 

اره ولي دست خودم نبود سفت ميكردم 😓😓

الانم چیزی نیست اصلا نگران نباش انشاالله نی نی کوچولو صحیح و سالم بدنیا میاد و چشمت روشن میشه 🥰

اسم پسرم را دیار میگذارم،بیاد این روزها که وطنم زخمی شده. اول تیر ۴۰۴،جنگ ایران و اسرائیل