یک دختر ناز نازی که عاشق موسیقی🎶 و رقص 💃🏻 با ناخن های نچرال لاک زده 💅🏻مهربووون🥺یکم نا امید از زندگی💔عاشق اهل بیت و امام حسین 🥲 سهراب سپهری میگه:زندگی ذره ی کاهیست که کوه اش کردیم زندگی نام و نکوییست که خارش کردیم 🧷اگر دوست داشتی از ته دلت بگو خدایا میشه این کاربر و به آرزو هاش برسونی؟ کارما میگه:به این دنیا انرژی خوب بده مطمئن باش از غیر منتظره ترین راه ها به خودت برمیگرده اره دوست عزیز افکار و کلمات شما انرژی دارند مواظب افکار و حرف هاتون باشید 🌿
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
گاهی برام درست در میاد انقدر فکر کردم روانی شدم بچم ده ماهشه نمیتونم لذت ببرم زندگی کنم ببینید یه اتفاقی افتاد من یه سی تی اسکن از بچم تو ۷ ماهگی انداختم دکتر گفت اشعه داره البته یه دکتر نوشت از سرش انداختم همون اشعه مونده تو ذهنم از کلی دکتر پرسیدم گفتن یه سی تی اصلا خطری نداره برای کودکان دوزش کمه فرق داره ولی کن ول کن نبودم از فکر مدام تجزیه تحلیل میکردم حدود ۲ ماه ولی بیست روز شدید شد منتها مثلا روزی دو ساعت صبح سه ساعت بعدازظهر که خدایی نکرده چیزی به بچم نشه اکثرا به خاطر وسواسم استرسی که دارم فقط به منفیه نگاه میکنم به یه درصد خطر اومدم چند بار مثبت شدم و عطسه نیومد ولی به بار که مثبت شدم عطسه امد اونم یه بار به نتیجه خوب رسیدم عطسه نیومد ولی دفعه بعد دوباره تو ذهنم نشخوار کردم که ببین هیچی نمیشه نترس یه هو عطسه کردم از استرسم عطسه ام و نگه داشتم حالا سه ماه شب و روز ندارم که این عطسه با این نشخوار من درسته ؟؟
توروخدا کمکم کنید از حونه بچم میترسم همش میگم نکنه صبر اومد تو امیدواری یعنی مریضی میگیره دور از حونش حاضرن همین الان بمیرم ولی تموم بشه این افکار برای من تو امیدواری عطسه درست در اومده میترسم ولی خب تو فکر یه بار یا اتفاق یه بار نه این همه خب مثلا ۲۰ روز فکرم درکیرشه که ولی همش میگم چرا تو اون یه ربع که فکر نکردم نیومد عطسه ام 😭😭
شما خودتون باید به خودتون کمک کنین با دامن نزدن به این فکرااگه خواستین برین روانپزشک ولی خب پیشنهاد ...
الان به نظر شما این عطسه درسته چون قبلا برام درست در اومده ولی فقط به فکر لحظه ای که اومده تو ذهنم نه اینکه مدام دارم نشخوار میکنم البته اینم بگم گاهی هم فکر نمیکنم ولی همش تو ذهنمه میگم چرا عطسه تو تایمی نیومد که من فکر نمیکنم چرا تو مثبت فکر کردنم اومد