2777
2789
عنوان

به یاد

30 بازدید | 3 پست

همه اون آرزوهای که زیرخاک رفتن، یاد اون حلقه های که خریده شد بره دست عروس به امیدی که یه عمرررررررررر تو انگشتش بمونه یااون پارچه های که قراربود بشه لباس دامادی بره تن عزیزای خوش قدوبالا،به یادقول قرارای هفته بعدی یااون شام ناهار دورهمی که شدن اخرین ها، همش آرزوشد و رفتن زیرخاک به یاد تک تک خنده هات 😔روح همه اسیران خاک شاد 🤲

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

سلام عزیزم 

ببخشید و توی همچین تایپیکی ازتون میپرسم

توی یه تایپیکی گفتین ک یکی از اشناهاتون پودر کرامس خورده و چاق شده و برگشت نداشت و گفتین از جایی ک مکمل ورزشی میفروشن خریده... منظورتون داروخونه ها بود؟ و اینکه الان چطورن؟

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼

سلام عزیزم ببخشید و توی همچین تایپیکی ازتون میپرسمتوی یه تایپیکی گفتین ک یکی از اشناهاتون پودر کرامس ...

سلام ، نه ازداروخانه نخریده بود ازاون مغازه های که پودرو پروتین و مکمل ورزشی میفروشن خریده بود الان هم خوبه دیگه ولش کرده وزنش نمیگم ثابت مونده ولی خب برگشت نداشت لاغری روزاول نیس

نابینایی در شب، چراغ‌ به‌ دست و سبو بر دوش، بر راهی می‌رفت. یکی او را گفت: تو که چیزی نمی‌بینی چراغ به چه کارت می‌آید؟ گفت: چراغ از بهر کوردلان تاریک اندیش است تا به من تنه نزنند و سبوی مرا نشکنند

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام ، نه ازداروخانه نخریده بود ازاون مغازه های که پودرو پروتین و مکمل ورزشی میفروشن خریده بود الان ...

منظورتون نفهمیدم اخه داروخونه مکمل ورزشی داره دیگ... عطاری منظورتونه؟

نگینم یه دختر با اصالتِ شیراز 🌱اگه لطف کردی و برای وصال ما (من و اون ) صلوات فرستادی بگو برات دعا کنم🌼