2777
2789

تاپیک های قبلیم گفتم یه دوستی دارم هیلی دوره هر وقت پیام میده میگ تمیخای بچه بیاری 

من پیرا پزشکی میخونم اون دیپلم فک منم داره تکنسین داروخونه است جالا منو پاره کرده با شغلش و بچه اش تازه عروسی کرده بچه دار شده هی میگه من شاغلم

الان پیام داده که 

موندم میخام برم سرکار بچه مو چیکارش کنم 💅💅

حالا قیافه من 😑😂

چی جواب شو بدم همچین جالش گرفته بشه پارمون کرد انگار رئیس بانک مرکزی هست 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

بهترین جواب برای ادمهای تازه به دوران رسیده و خودشیفته سکوت و استیکر خنده اس 😂 بگو خانم دکتر یه پرستار برای طفلت بگیر اگه حقوقش بیشتر حقوق خودت نمیشه .

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو من خداروشكراز نظر مالي همسرم تامينم ميكنه شايدم درسم تموم شد بچه دار شدم سر كار نرم نياز ندارم و ...

بهش بگم اگ به پولش نیاز نداری فعلا نرو اگ داری ک هیچ بزار بزرگ شه مهد برازش 🤣

بهترین جواب برای ادمهای تازه به دوران رسیده و خودشیفته سکوت و استیکر خنده اس 😂 بگو خانم دکتر یه پرس ...

بگم چندرغاز حقوق ارزش نداره بچه تو بزاری پیش کسی بالا سرش باش باز اگ نیاز داری فرق میکنه 😐😂

بگم چندرغاز حقوق ارزش نداره بچه تو بزاری پیش کسی بالا سرش باش باز اگ نیاز داری فرق میکنه 😐😂

اینم خوبه ، بگو اجی اینو دوستانه بهت میگم مگه این چندرغاز چیه که این بچه را ول میکنی ،بخدا بعدا پشیمون میشی، مستقل شدن و کار کردن خوبه نه به هر قیمتی 

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
اینم خوبه ، بگو اجی اینو دوستانه بهت میگم مگه این چندرغاز چیه که این بچه را ول میکنی ،بخدا بعدا پشیم ...

ایول خوبه از در دوستی بشورمش