2777
2789
عنوان

کسی تاحالا تجربه نزدیک ب مرگ داشته

| مشاهده متن کامل بحث + 425 بازدید | 24 پست
راه توبه رو بگید .من پشیمونم از حرفام از رفتارم پشیمونم دارم عذاب میکشم افسرده شدم اونقدری ک دوس دار ...

پشیمانی از گناه و بنا بذاری که تا قیامت دیکه تهمت و غیبت نکنی این شد توبه.

حالا حق رو چطور ادا کنی ؟ 

اکر غیبت به آن شخص نرسیده حلالیت لازم نیست یعنی طرف متوجه نشده که تو غیبتش کردی 

اگر غیبت بهش رسیده یعنی متوجه شده که تو غیبتش کردی این دو حالت داره 

یک اگر مفسده داره که ظاهرا مال شما مفسده داره پس بازم حلالیت لازم نیست 

اگر مفسده نداره حلالیت لازم است.

قدم بعدی 

آثار غیبت و تهمت رو خنثی کنی تاجایی که می‌شود.

مثلا بگی فلانی که بود گفتم فلانه؟؟ نه فلان نیست 

قدم بعدی کار مستحبی زیاد برای اپن اشخاص انحام بده.

نماز مستحبی قرآن میخونی صدقه میدی 

هر کاری مستحبی که میکنی یا به نیت اونها انجام بدهد

یا ثوابش به اونها هدیه کن .

کار واجب نمیشه.فقط امور مستحبی میشود.

افسردگی هم ذکر لاحول ولا قوه زیاد بگو.

صبح ها بعد از طلوع آفتاب دست راست بذار رو قلبت و 70 بار یا فتاح بگو افسردگی درمان میشه.البته دارو و دکتر اکه میری قطع نکن.یادم رفت گفتی دکتر رفتی یا نه 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشیمانی از گناه و بنا بذاری که تا قیامت دیکه تهمت و غیبت نکنی این شد توبه.حالا حق رو چطور ادا کنی ؟ ...

دکتر رفتم چن باری .بدتر از منو درمان کرده بود .ولی من هیچوقت درمان نشدم دکترمم عوض کردم باز نشدم‌ دیگه سمت دکتر نرفتم چن سالیه .از خیلی وقت پیشها هم وسواس فکری گرفتم با دکتر رفتن هم خوب نشدم  و هم گوشه گیر و افسردگی داشتم  .ولی حدودا یک سالی میشه وسواس فکریم خوب شده خودمم نمیدونم چجوری یهوشد .اما افسردم گوشه گیر اینا خوب نشده

دکتر رفتم چن باری .بدتر از منو درمان کرده بود .ولی من هیچوقت درمان نشدم دکترمم عوض کردم باز نشدم‌ دی ...

پس همون نسخه که دادم انجام بده خوب میشی انشاالله 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

وسواس فکریت در مورد چی بود عزیزم؟

سلام عزیز ...وسواس فکری درمورد مریضی بود 

من هیچ دردی هیچ گونه علائم یا مریضی هم نداشتم سالم بودم  ولی همش فکرمیکردم مریضی بدی نگیرم یک مدت همش بدنمو چک میکردم روی پوستم ک ببینم علائمی هست یا نه نگا میکردم بیینم پوستم ورم نکرده یا چک میکردم ببینم قرمزی یا برامدگی نداره در حالی که من سالم بودم هرجا دکتری مثلا علائم بیماری میگفت مثلا حس میکردم علائمش دارم ..درحالی که همش فکر بود و من سالم سالم بودم😅

دکتر رفتم خوب نشدم من این موضوع رو قایم کردم از همه

تا اینکه بعد سالها تازه دوسال پیش خوب شدم نمیدونم چی شد واقعا خدا کمک کرد خیلی عذابم داد لاغر لاغر شدم تو اون سال ها...

انگار ادم بزور باید خودشو از این وسواس بکشه بیرون مثل اینکه ادم افتاده باشه توی باتلاق باید خودتو بکشی بیرون

من اینا رو میگم اگر کسی دیگه ب این تاپیک برخورد بدونه که اینا همش فکره فکررر شما اگر وسواس دارین چیزیه که حقیقت نداره .بلکه یک فکر دروغه ک داره گولتون میزنه انگار لعنتی داره بازیت میده و خستت میکنه