2777
2789
عنوان

انتقال ivf

95 بازدید | 11 پست

بچه ها من امروز ۷ انتقالمه 

۱۹ دی انتقال دادم 

۳.۴ روز اول همش درد حالت پریودی داشتم. جنین ۵ روزه هچینگ شده گزاشتن سمت راست رحمم، همونجا درد داشتم شما راستم تا  ۲۲ دی شب یه دفعه سمت راستم درد و تیر کشیدن شدید داشتم ک میزد توی پاهام ،پاهامم خیلی درد میکرد چند شب. ازون ب بعد همش حالت گرفتگی زیر شکمم و درد و تیر کشیدن زیر دلم سمت راست دارم ، دو روزم هست لگن و پست نافم درد می‌کنه. 

۳ بهمن باید آزمایش بدم، خیلی استرس دارم. ۴ ساله اقدامم . تروخدا اگه تجربه دارین بگین 

ممنون میشم 

تعداد رای : 0
نظرسنجی
ن
0
0%
ن
0
0%
ایشالله خدا دامن همه رو سبز کنه منم بین اونا 🥲🥰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من انتقال مثبت داشتم ولی این علائم نداشتم اصلا هیچ علائمی نداشتم خواهشا بخودت استرس وارد نکن انشالله که مثبته

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..
من انتقال مثبت داشتم ولی این علائم نداشتم اصلا هیچ علائمی نداشتم خواهشا بخودت استرس وارد نکن انشالله ...

مرسی عزیزم انشالله 

یعنی حتی وسوسه نشدی بی بی چک بزنی ؟ 

من چند روز بعد شما انتقال دادم ولی هر روز میزنم تا بالاخره خط دوم رو قرمز ببینم 😁

فقط 14 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

امروز روز ۸ انتقال میشه 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

یعنی حتی وسوسه نشدی بی بی چک بزنی ؟ من چند روز بعد شما انتقال دادم ولی هر روز میزنم تا بالاخره خط دو ...

من روز ۶.۷ بیبی چک زدم ولی منفی بود .البته خیلی زوده. اما گفتم شاید معلوم بده 

من روز ۶.۷ بیبی چک زدم ولی منفی بود .البته خیلی زوده. اما گفتم شاید معلوم بده

ان شاءالله بزودی مثبت میشه  ♥️♥️

خدایی خیلی امپول داره فکرشو نمیکردم بعد انتقال این همه برام بنویسن 🥲 امیدوارم بار اول بگیره برامون نخوایم تکرار کنیم این مراحلو 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ان شاءالله بزودی مثبت میشه ♥️♥️خدایی خیلی امپول داره فکرشو نمیکردم بعد انتقال این همه برام بنویسن � ...

اره واقعا خدا کنه مثبت بشیم