2777
2789
عنوان

حلقمو عوض کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 28 پست

من حلقه ازدواجم رو یک هفته ای میشه که گم کردم

مطمینم که تو خونه است. ولی هرجا رو میگردم پیداش نمیکنم

حتی کیسه جارو برقی رو هم خالی کردم و.گشتم

میترسم افتاده باشه تو سطل اشغال   

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه این یه هدیه محسوب میشه دیگه  حلقه ازدواجش نیست که خودش باشه حتما

خب هدیه رو میدی به طرف میشه مالکش!

مالک اختیار داره 

بعضیا اصلا سلیقه ندارن یا اقتصادی فکر میکنن 

انگشتر باید به دست بیاد 

من باشم با نامزدم میرم عوضش میکنم با حلقه ازدواجم ست تک نگین و یه حلقه نگینی ردیفی برمیدارم 

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"

زشته حلقه‌بختو نباید عوض کرد منم میخواستم‌بکنم نکردم 

ولی سرویس عقدمو کردم چون نبردنم سرش هی زدم تو‌سره شوهرم دیوونش کردم تا عوض کرد برام بالاخره

پرواز را بخاطر بسپار پرنده مردنیست❤️
خب منم خودمو بردن انتخاب کنم ولی من هرچی میگفتم میگفتن خوب نیس خودشون انتخاب کردن منم گفتم خوبه چون ...

چه اخلاقایی دارن 

پس دیگه اصلا زشت نیست

تقصیر خودت هم بوده گذاشتی برات انتخاب کنن

عهد بوق که نیست

آدمها فکر می‌کنند اگر یک بار دیگر متولد شوند، جور دیگری زندگی می‌کنند؛ شاد و خوشبخت و کم اشتباه خواهند بود. فکر می‌کنند می‌توانند همه چیز را از نو بسازند، محکم و بی نقص!   اما حقیقت ندارد..    اگر ما جسارت طور دیگری زندگی کردن را داشتیم، اگر قدرت تغییر کردن را داشتیم، اگر آدمِ ساختن بودیم، از همین جای زندگی مان به بعد را می‌ساختیم!   "آنتوان دوسنت اگزوپری"
خب هدیه رو میدی به طرف میشه مالکش! مالک اختیار داره  بعضیا اصلا سلیقه ندارن یا اقتصادی فکر می ...

کسی،رو میشناسم که چندماه بعد عقدش رفت سرویس طلا که مادرشوهرش هدیه داده بود بهش رو عوض کرد

خانواده شوهرش چنان ازین حرکت ناراحت شدن و بهشون برخورد که هنوز بعد 14 سال رابطه شون عادی نشده

کار اونا رو تایید نمیکنم. چون هر کسی اختیار اموال خودشو داره و سلیقه ها هم متفاوته

ولی،سیاست و رفتار درست توام با احترام هم مهمه

میتونن این انگشتر رو بزارن کنار و.هیچوقت ازش استفاده نکنن. چند سال بعد میفروشن و یکی بهترش،رو میخرن

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
چه اخلاقایی دارن  پس دیگه اصلا زشت نیست تقصیر خودت هم بوده گذاشتی برات انتخاب کنن عهد بوق که ...

کلا سلیقشون بامن زمین تااسمون فرق داره اونا چیزای شلوغ و زرق و برق دار دوس دارن من ساده و شیک واسه همین برای خرید عروسی میخوام باشوهرم تنها بریم چون اصلا حوصله ندارم یکی بگه این خوبه اون بده

2سال

با شوهرت در ميون بزار، ولي بهتره به ي زبوني به شوهرت بگي برات ي حلقه به عنوان هديه بخره و اونو خودت دستت كن بهانشم اين باشه اين جديدتره و دوسش دارمً اما ي وقتايي باز قبليو بنداز جلوي مادر شوهرت، من يكي از اشناهامون، براي عروسش هر مناسبتي بودً جداي كادوي پسرش ي طلا ميخريد، وليً دختره بدلاي خودشو هميشه مينداخت، همينً باعث شد ديگه براش هديه نخره ميگفت اون كه سليقه منو دوستً نداره همون پسرم با پول خودش هر چي ميخره كافيه سر عروسيشونم گفت خودتون برين با پول خودت وقتي سليقه منو دوستً نداره منم خرج نميكنم 

کسی،رو میشناسم که چندماه بعد عقدش رفت سرویس طلا که مادرشوهرش هدیه داده بود بهش رو عوض کرد خانواده ش ...

زندگی ای که با تعویض یه حلقه دگرگون بشه با هرچیزی دگرگون میشه.

فرهنگ پایین خانواده ها قابل ارتقا نیست 

کلا سلیقشون بامن زمین تااسمون فرق داره اونا چیزای شلوغ و زرق و برق دار دوس دارن من ساده و شیک واسه ه ...

دوست من مظلوم بود پیش خانواده شوهرش، رفتن خرید حلقه همش نظر میدادن

دوستم بهشون گفته بود لطفا همه چند لحظه بیرون باشید، حلقه شو خرید دیگم نبردشون

الانم روابط شون رسمی و محترمانه ست، بدون کدورت 

چه رک😊😄

آره، وفتی طرف نمیفهمه چاره ای جز رکی نمیمونه