2777
2789
عنوان

با دلتنگی بعد کات چه میکنید

119 بازدید | 13 پست

تقریبا ۱۱ ماه گذشته من مث روزای اول نیستم  اما روزایی که بیکارم یا تاپیکای عشق  عاشقی اینجا  میخونم  که از دوس پسراشون میگن  یا تو خیابون دونفر میبینم  عجییییییب  دلتنگ  میشمو ی غمی  میاد سراغم  

بعد اون  مثل  من حوصله رابطه جدید رو ندارید؟؟ که نکنه اینم بپاش  بمونم ولی اخر بره

تونستید ب طور کامل فراموشکنید که انگا  نبوده؟

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

رل بزن جایگزین کردن خیلی موثره مگر خیلی عشق عمیقی باشه 

ک اونم باز باگذر زمان حل میشه 

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

بعد جهار سال آره ولی یکهو بادش بیفتم حالم بد میشه

خیلی  بده

✨کسب درامد عالی ماهیانه بالای پنج ملیون تومان کسب درامد حتی با حداقل پول شروع حتی با پنجاه ملیون تومان 🌹 goftino.com/c/h59dhI

رل بزن جایگزین کردن خیلی موثره مگر خیلی عشق عمیقی باشه ک اونم باز باگذر زمان حل میشه

میدونی ادم دلسرد میشه   اینکه برای اون احساستو هدر دادی رفت  دیگه حوصله ای برای بعدی نمیمونه

میدونی ادم دلسرد میشه اینکه برای اون احساستو هدر دادی رفت دیگه حوصله ای برای بعدی نمیمونه

اینا از نظر من چرته چرا اتفاقا خیلیم انرژی میمونه برا آدم بعدی 

برا منکه اینجوریه 

این حرفا فقط یه باوره که خودتون ب خودتون تلقین میکنید

من اکثرا با لپتاپ میام سایت ..نمیتونم درست حسابی تایپ کنم فک نکنین خلی چیزیم..بعد اینجا ایموجی هم نمیتونم بزارم ..من فردی مودی هستم ...یه دوره از زندگیم درگیر کراش مراش بودم ..یه دوره رل بودم ...یه دوره میگم ک.. لق همه ی پسرا بیخیال سینگلیو عشقه ..یه دوره میگم ازدواج خوبه ب خاستگارم جواب بله بدم ..پس تاپیکامو نگا کردی شاخ درنیار ک این معلوم نیس رله سینگله عاشقه ..درحال حاضر سینگلم و ایشالا تا ابددددد سینگل میمونمممممم ...من از بز کمترم رل بزنم ..رل زدم بهم بگید بز ..

اینا از نظر من چرته چرا اتفاقا خیلیم انرژی میمونه برا آدم بعدی برا منکه اینجوریه این حرفا فقط یه باو ...

اگه عاشق شده باشی نمیتوتی به جایگزینی فکر کنی

هُوَ اللَّهُ الَّذِي لَا إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْمَلِكُ الْقُدُّوسُ السَّلَامُ الْمُؤْمِنُ الْمُهَيْمِنُ الْعَزِيزُ الْجَبَّارُ الْمُتَكَبِّرُ سُبْحَانَ اللَّهِ عَمَّا يُشْرِكُونَ☄️

اگه عاشق شده باشی نمیتوتی به جایگزینی فکر کنی

شدم و دارم میگم

دیوانه وااار 

اولش ارع نمیتونی ولی بعدش اوکی میشه

رل بزن جایگزین کردن خیلی موثره مگر خیلی عشق عمیقی باشه ک اونم باز باگذر زمان حل میشه

:/

آره موقتی اینکار جواب میده اما پنج سال میگذره میبینی انقدر آدم اومده رفته که قلبت بوی پا میده

باید صبر کرد به وقتش خودش یه آدم درست حسابی بیاد بشینه تو دلت 

:/آره موقتی اینکار جواب میده اما پنج سال میگذره میبینی انقدر آدم اومده رفته که قلبت بوی پا میدهباید ...

اوهوم

:/آره موقتی اینکار جواب میده اما پنج سال میگذره میبینی انقدر آدم اومده رفته که قلبت بوی پا میدهباید ...

اگر کسی بتونه سینگل بمونه ارع خیلی خوبه منتظر اون آدمی بمونه ک بقول شما بدلش بشینه 

ولی خب کمتر کسی میتونه