2777
2789
عنوان

دوستی که تیکه میندازه

53 بازدید | 8 پست

سلام من یک دوست دارم اکثر اوقات بین حرف هاش بهم تیکه میندازه 

ما قبلا ۴ نفر بودیم که باهم دوست بودیم الان یکسالی هست که من با۲ نفر شون دیگه دوست نیستم چون همیشششههه من را اذیت می‌کردند و آخر هم سر هیچی به من و مادرم توهین کردند من هم دیگه باهاشون حرف نزدم اما این دوستم هنوز با اون ۲ نفر دوست هست و اکثر اوقات به من تیکه میندازه 

از رنگ مانتو ام گرفته تا سر ارائه هایی که میدم و... یک بار هم دیدم چقدر پشت سرم حرف زدن 

امروز هم سر یک موضوعی میگه آخرش زهر ات را ریختی😐😐

در حالی که من نه آدم بدجنسی هستم نه تا به حال باهاش بد حرف زدم هیچیییی 

نمیدونم چیکار کنم حس خوبی بهش ندارم 

یه جوریه مثلا من یک مدت ابروهام را لیفت کرده بودم از این موقت ها 

همش میگفت اینها چیه و من بدم میاد و... خیلی گفت وای اینها 

بعد امروز دقیقا خودش انجام داده بود اینکار را 

دوست ندارم پشت سر کسی حرف بزنم اما ذهن ام را یک مدته درگیر کرده حسابیییی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی شما میگی از روی حسادته؟

امکانش هست.

من حتی به رنگ پوستم تیکه می‌انداخت.

میخواست با ی آدم داغون دوست بشم که بدبختم کنه آبروم بره خدا نذاشت.

بزار رو حساب اینکه وایبتون به هم نمیخوره و کات کن.فکرتو‌ درگیرش نکت 

امکانش هست.من حتی به رنگ پوستم تیکه می‌انداخت.میخواست با ی آدم داغون دوست بشم که بدبختم کنه آبروم بر ...

نمیدونم چه جوری جدا کنم خودم را ازش..

دقیقا مثلا رنگ مانتو من طوسی بود همش برای مسخره کردن میگفت دیدم یه چیز طوسی اومد رد شد😐😐

چقدر بی لوله، جوابشو بده عزیزم

آره خیلی تیکه اینجوری میندازه💔💔

همش یه جوریه 

در حالی که من اصلا با اون اینجوری نیستم همیشه هم ۱۰۰ خودم را گذاشتم هر مناسبتی بوده 

تولد اش باشه بهترین تولد را براش میگیریم البته منتی نیست  برای دوستم بوده ولی اون کاملا برعکسه 

مثلا امروز میگم فلان دانش آموز خیلییی اذیت کرد و گوش نمی‌داد به درس و... بهش گفتم بلد شو درس جواب بده حالا که گوش نمیدی 

بعد با یه لحنی میگه آخرش زهر ات را ریختی💔💔

بهش میگم وا یعنی چی من کی تاحالا بد بودم با کسی زهر ریختن یعنی چی 

هیچی نمیگه 

آره خیلی تیکه اینجوری میندازه💔💔همش یه جوریه در حالی که من اصلا با اون اینجوری نیستم همیشه هم ۱۰۰ خ ...

هر اتفاقی که می افته دقیقا اون ۲ نفر زودتر خبر دارن 

من همیشه اگر زودتر کارم تموم بشه منتظر می مونم تا اون هم بیاد اما اون اصلاااااا