2777
2789

برا من ۵ یا ۴ سال پیش رو گوشم زدم 

مراقبت نمیخواد فقط باید اون گوشواره یا پیرسینگ ک میندازی با گوشت سازگار باشه ..من ی پیرسینگ ازین مرواریری شکل دو طرفه 

گرفتم انگاری ازین استیلش تقلبی بود گوشم قرمز کرده بود میخارید

بعد ی مدت عوض کردم اصلش گرفتم ..الان همون ۴ سال نمیدونم شاید ۵ سال تو گوشمه 

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره صد درصد همه مراقبت‌ها یه جوره بگید لطفا چکار کنیم دقیقا بعد از پیرسینگ آیا آب نمک زدید یا سرمشست ...

تا یک روز نباید حموم بری ، دست نزنی بهش ، روش نخوابی ، از الکل و شوینده استفاده نکنی 

من از محلول اب نمک گرم استفاده میکردم 

بعدشم حتما اروم خشکش کن که مرطوب نباشه 

تا یک هفته استخر و جکوزی هم نرو

یه پماد میزدم که متاسفانه اسمش یادم نیست 

بازیگر تئاتر و نوازنده🎭🎼

تا یک روز نباید حموم بری ، دست نزنی بهش ، روش نخوابی ، از الکل و شوینده استفاده نکنی من از محلول اب ...

اگه بدونی چه پمادی بود و بهم بگی دعات میکنم 

من در آستانه روانی شدنم 

مراقبتی نمیخواد

فقط‌ پماد تتراسایکلین 

خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨‍❤️‍💋‍👨