2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط یبار نزدیکی بدون مراقبت داشتم مگه میشه بایبار اونم دوروز بعداز تمیز شدن بود استرس دارم😕

واقعا با یکبار میشه

خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏
بی بی چک وعلائم بارداری من ۶ روز به پریودم بود که بی بی زدم هاله انداخت و علائم هم داشتم

علائمت چی بودن؟؟

بعد 9ماه خدا بهم نینی دادکه اونم تو پنج هفتگی از دست دادم.(31اردیبهشت 98😔)واسم دعاکنین زودی نینی بیارم....متاسفانه نینی دومم سقط شد در ۶ هفتگی.(۱۰مرداد۹۹)دوباره نینی دار شدم 😍برای تو دلیم دعا کنین 
من چند روزه پریودم عقب افتاده و بی بی چکم مثبت شده من بیشتر یبوست و معده درد و حالت گرفتگی گلو داشتم ...

ببخشيد عزيزم يعني اين حالت گرفتگي گلو ميتونه جزو علائم بارداري باشه مثل سرما خوردگي هست البته من هنوز تاپريودم مونده

من ماه پیش پریود نشدم فروردینم زیاد رابطه داشتیم الان سینه هام شدیدا درد میکنه ترشحات سفید رنگ دارم کمر وپاهامم گرفتگی داره رفتم دکتر معاینه کرد گفت باردار نیستم مگه بامعاینه مشخص میشه باردار بودن؟