2777
2789
عنوان

بیاین لطفا اینجام گیس و گیس کشیه🥴

| مشاهده متن کامل بحث + 652 بازدید | 24 پست
الان برا دختر شما چند هسداروهاش چیا هسچه مدت طول کشید خوب شهتا چن هزار پلاکتش پایین اومد برا بچه شما

عزیزم پسرم پنج هزار بود بدنش کبود کبود شد یهو اورژانسی بستریش کردن بردم بیمارستان علی اصغر هی میاد پایین هی میره بالا سیستم ایمنی بدنش ضعیفه سعی کن نزاری سرما بخووره...تغذیه هم خیلی مهمه ...بهش ای وی ای جی وصل کردن و ویتامین که خودم میدم مثل کلسیم و کا... تو سبزیجات فراوونه سرچ کن..جگر گاو

تهرانی دکتر کعرفی کنم ببری

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته برا دختر من ۹۶هزار بود انفولانزا گرفت شد ۶۲ هزار یع هفته بعد شد ۶۹ هزار

طبیعیه سرما که میخورن اینطور میشن..کبودی هم داره؟ ۶۹خطرناک نیست نگران نباش

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
طبیعیه سرما که میخورن اینطور میشن..کبودی هم داره؟ ۶۹خطرناک نیست نگران نباش

نه کبودی و علایم نداشت فقط دلدرد داشت بردمش دکتر گفت شاید از اپاندیس هس ازمایش خون و مدفوع و ادرار نوشت یهو متوجه شدیم پلاکت ۹۶هزار من تهران نیستم میبرمش پیش دکتر محمدرضا بردبار فعلا هم بهش دارو نداد فقط گفت اگه خون دماغ و کبودی و اینا داشت بیارش یه سری ازمایش هم نوشته اونم باید بعد اینکه اتفولانزا خوب شد بگیرم ببرم پیش دکتر

ممنون جواب دادید الان بچه شما کامل خوب شده؟میترسم ادامه دار بشع

عین دختر شماست وضعیتش..بهتره شمرخدا همین که بستری نسیت حای شکر داره برام

سلام عزیزم میشه یه بار دیگه درخواست دوستیم چک کنی قبول کنی چن تا سوال دارم ممنون میشم🙏🙏🙏

جانم عزیزم اعلانی برام نیومده