2777
2789
عنوان

کدوم زبان بهتره برای یادگیری

246 بازدید | 33 پست

من انگلیسیم ۲ سال دیگه تموم میشه میرم برای مدرک ttc

از بین زبان های ترکی استانبولی،ارمنی، روسی و عربی کدوم بهتره که یاد بگیرم؟

لطفا لایک نکنید💚

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عربی

چون کشور های همسایه عرب زبان زیاد داریم کاربردیه زبان تجاریه

ترکی واقعا لزومی نداره به ترکیه سفر کنی هم باهات عربی حرف میزنن هم کردی اکثرشون بلدن

روسی هم سخته کاربردی نیست

ارمنی نمیدونم چرا میخوای یاد بگیری

بعد از عربی زبان چینی کاربردیه

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

عربیچون کشور های همسایه عرب زبان زیاد داریم کاربردیه زبان تجاریهترکی واقعا لزومی نداره به ترکیه سفر ...

روسیه رو  به خاطر این گفتم که ایران رابطه خوبی باهاش داره گفتم شاید به درد بخوره

زبانی پیشنهاد داری یاد بگیرم؟

لطفا لایک نکنید💚
عربیچون کشور های همسایه عرب زبان زیاد داریم کاربردیه زبان تجاریهترکی واقعا لزومی نداره به ترکیه سفر ...

در کل زبانی که پیشنهاد میکنم یاد بگیری از بین ایناست

اسپانیایی و آلمانی و عربی

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

روسیه رو به خاطر این گفتم که ایران رابطه خوبی باهاش داره گفتم شاید به درد بخورهزبانی پیشنهاد داری ی ...

به این چیزا فک نکن اصلا

کشور به درد نخوریه

به زبان های اروپایی فک کنم

تو اسیا فقط چینی و عربی بقیه رو بریز دور چون نیازت نمیشه