2777
2789
عنوان

کدوم زبان بهتره برای یادگیری

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 33 پست
به این چیزا فک نکن اصلاکشور به درد نخوریهبه زبان های اروپایی فک کنمتو اسیا فقط چینی و عربی بقیه رو ب ...

فکر کن*

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

به این چیزا فک نکن اصلاکشور به درد نخوریهبه زبان های اروپایی فک کنمتو اسیا فقط چینی و عربی بقیه رو ب ...

جدیی؟ فکر میکردم کشور خوبی باشه😂💔 یکی اینجا گفت فرانسه یا آلمانی بخون

لطفا لایک نکنید💚
گلی چینی و روسی می‌تونه بهت کمک کنهچون ما تجارت زیادی با این دو کشور داریمو همچنین این دو کشور بیشتر ...

مرسی قندعسل💚🥹 خودمم روسی رو ترجیح میدم ولی بهم گفتن کشور خوبی نیست و ارزش نداره و فلان ناامید شدم

لطفا لایک نکنید💚
جدیی؟ فکر میکردم کشور خوبی باشه😂💔 یکی اینجا گفت فرانسه یا آلمانی بخون

نه عزیزم نمیخواد یاد بگیری

چند وقت پیش ویدیوش در اومده بود چن تا دانشجوی ایرانی رو کتک میزدن

حیف اون وقتی که برای روسی بخوای  بزاری

من داشتم یاد میگرفتم گذاشتمش کنار خیلی وقته

از نظر سیاسی هم نمیخواد زیاد باز کنم ولی روسیه در قدیم خیلی به ما ظلم کرده

اگه حس میکنی حال روحیت خوب نیست نیاز داری یکی بهت گوش بده تگم کن:)  اگه خوبی ای از من به شما رسید، برای مادرم و پدرم دعا کنید خیرِ دنیا و آخرت ببینن 💜                                          

مرسی قندعسل💚🥹 خودمم روسی رو ترجیح میدم ولی بهم گفتن کشور خوبی نیست و ارزش نداره و فلان ناامید شدم

ببین یادی ببینی هدفت از یادگیری زبان چیه

ایران پر گردشگر روسی هستش

میتونی مترجم اونا بشی و درآمد کسب کنی

اگر قصد مهاجرت داری ، بله روسیه ارزش نداره

همون «اایزابل» هستم.

بازم خودت میدونی

اگه یه راهی رو انتخاب کردی با حرف بقیه نا امید نشو

من فقط راهنماییت کردم

متشکرم عزیزم از وقتی که برام گذاشتیتغییرش دادم به فرانسوی🥲

موفق باشی عزیزم