2777
2789
عنوان

چرا خانواده همسر اینجورین اخه

78 بازدید | 5 پست

سلام خانوما 

امروز از طرف پست ی بسته اومد دیدم مادرشوهرم اینا فرستادن ی ست قشنگ برای همسرم برای روز مرد بعد من همیشه اونیم که دست خالی نمیرم خونشونو کادو میگیرم یا تولداشون یا روز زن و روز مرد همسر من اصلا خوشش نمیومد از این کارا ی تایمی من مجبورش میکردم اما الان خودش میگیره میفرسته به منم نمیگه حالا این عیبی نداره کادو رو باز کردم گفتم حتما برای دوتامون فرستادن دیگه اما هیچی نبود میدونین انگار دلم شکست اول ازدواجمونم واقعا نه طلا برام خریدن نه کادو خاصی نه حتی ی تیکه از جهیزیه رو گفتیم بدن با اینکه رسم داشتن پدر من گفت رسم ما نیست اما سعیم نکردن جبران کنن بعد کلا اونهمه راه برای پسرتون کادو میفرستین ی چیز کوچولوهم خب برای عروستون میفرستادین اصلا حس خوبی نگرفتم امروز از کارشون حق نداشتم؟🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.