2777
2789
عنوان

اصلا حالم خوب نیست

303 بازدید | 23 پست

چن وقت پیش ی آقای اومدن خواستگاری همه‌ چی خوب پیش رفت دو طرف راضی از همه لحاظ فرهنگی اجتماعی اقتصادی بهم می‌خوردیم 

بعد از اینکه مهریه و جهیزیه اینارو رو مشخص کردیم و خانواده داماد خیلی راضی بودن 

اما دیگه خبری ازشون نشد 

چرا واقعاااااا 

اگه نمیخواستن چرا انقد اصرار کردن چرا پیگیر بودن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید کسی خراب کرده

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

کی مثلا

خب همسایه دشمن با کسی خصومت ندارین من ی خاستکار داشتم همه چیش اوکی بود بعد گفتند میایم برای پنجشنبه حرفامون رو بزنیم بعد چند روز گذشت نیومدن دیگ  ماهم پیگیر نشدیم تا ی روز ی بنده خدایی گفت رفتند خراب کردند براتون اولش خیلی گریه کردم تا چند روز حالم بعد تا اینک شوهرم اومد و الان خداروشکر میکنم ک جور نشد خدا خودش میدونست اون خب نبود و شوهرم رو برام رسوند و از خدا ممنونم 

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

خب همسایه دشمن با کسی خصومت ندارین من ی خاستکار داشتم همه چیش اوکی بود بعد گفتند میایم برای پنجشنبه ...

خدارو شکر ک یکی بهترش نصیبت شده 

ن اصلا باور کن هزار بار گفتن همچین دختری و همچین خانواده ای قسمتمون‌ شده باید شکرگذار باشیم

یک ماه فقط میدونم نوبت کاشت مو داشت تو‌ این مدت

صب کن اگه باز خبری ازشون نشد باز چیزی از ارزشای تو کم نمیشه فقط بیشعوری خودشون و رسوندن

فامیل بودن؟ 

چجوری با شما و خانوادتون آشنا شدن؟ 

بی خبر از حال خویش/ آرزو کردم حال خوب تورا🖤🦋

خدارو شکر ک یکی بهترش نصیبت شده ن اصلا باور کن هزار بار گفتن همچین دختری و همچین خانواده ای قسمتمون‌ ...

فدات عزیزم پس تو هم نگران نباش ب خدا توکل کن شاید قسمتت نبود بالخره ی خبری ازش میشنوی سوره فیل رو ۷ بار نیتش بکن بالاخره ی خبری ازش میاد اینقدر بخون تا خبری ازش بشنوی

فدات عزیزم پس تو هم نگران نباش ب خدا توکل کن شاید قسمتت نبود بالخره ی خبری ازش میشنوی سوره فیل رو ۷ ...

اگه پسند نکردن یا هر چیزی میتونستن دیگه پیگیری نکنن 

ن اینکه بیان قرار عقد و عروسی بزارن و برن