2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کدوم ایفون نمیشه 

دایی من هم اس ۲۴ الترا داره هم ایفون ۱۵ 

با جفتش عکس گرفتم واقعا ایفون یه چیز دیگه اس

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁

هیچ کدوم ایفون نمیشه دایی من هم اس ۲۴ الترا داره هم ایفون ۱۵ با جفتش عکس گرفتم واقعا ایفون یه چیز دی ...

خودم۱۳دارم سه ماهه خریدم 

ولی پوستتو داغون نشون میده واقعا 

پوست من منافذ ندارن خیلی فقط لپم حالا پرتقالی داره اندازه چی چاله چوله نشون میده یه تار مو رو ریش نشون میده انگار 😂😂😂

حالا ف.یلتر و صاف کردن پوست با ریمینی و اسنپ چت ضایس فیل.تر گذاشتی بلدم نیستم بدون فی.لتر و طبیعی پوست رو خوب بکنم 

خودم۱۳دارم سه ماهه خریدم ولی پوستتو داغون نشون میده واقعا پوست من منافذ ندارن خیلی فقط لپم حالا پرتق ...

ببین قلق داره فیلت رو ول کن مصنوعی میکنه کیفیتم میاره پایین

با دوربین عادی بزن رو پرتره بعد مکعب دومی رو انتخاب کن نوشته studio light بعدم ضربدر دو یا سه بزار ولی برو عقب که خیلی زوم نباشه بزن رو صورت طرف بعد عکس بگیر 

بعد حالا منافذ هرچی مشخص بود البته مال من جوش مشخصه بیشتر برو توی برنامه پیکس ارت خودت هرجاشو میخوای بکش رو صورتت صافش میکنه کاملللاا طبیعی

اگه میخوای بهم حمله کنی بهتره ارامشتو حفظ کنی و از تاپیکم خارج شی🌸 همیشه خودم تاپیک میزنم گه گاهی خواهرم😁