2777
2789

آقا من قدم ۱۶۸ وزنم ۶۲ هیکلم واقعا خوبه از ی طرفی صورتم میخوام تپل شه و من وقتی چاق میشم باسنم پر میشه گرد میشه. 

دنبال چاقی بودم این چن وقت استرسی شدم یکم لاغر شدم . 

تو نی نی سایت خوندم خیلیا از شیکوریدین نتیجه گرفتن درسته تو مدت طولانی جواب میده ولی وقتی جواب میده مثل قرصهای چاقی مضر نیست که بادش بخوابه از طرفی هم اونا کورتون داره به هیچچچچچج وجه نخورید به هیچ وجه خودکشی کنید بهتره تا اونارو بخورید . 

خلاصه یه بسته ب۱۲ خارجی گرفتم +یه بسته شیکوریدین

قیمت ب۱۲ ۲۴۵ هزارتومن و شیکوریدین یه بسته اش ۵۰ عددی هست۵۰ هزار تومان 

بدون ضرر زدن به خودتون و چاقی واقعی (بدون ورم ) و ترک پوستی چاق بشید 🤩قبل صبحانه ۱ عدد شیکوریدین بخورین صبحانه ام مفصل بخورید کره بادوم زمینی با تیکه های سیب یا موز یا میتونه نون پنیر گردو یا حتی ی نیمرو بعد صبحانه ب ۱۲ رو با دو لیوان آب بخورید . قبل ناهار و شام هم یک عدد شیکوریدین . 

تضمینی چاق میشین سرحال میشین😍🤌 

وقتی میرید رو مخم دوست دارم همون مسیرو ادامه بدید برید تو کونم:) کاربر بسیار قدیمی هستم هی سیم کارت عوض میکنم به توچه اصلا   
تو چه مدت چاق شدی؟

یک ماه شدم ۶۵ ۶۴ متغیر چون موقع پریودی از بس درد میکشم دوباره میاد پایین 😵‍💫

ولی میخوام ادامه بدم هیچ ضرری نداره 

وقتی میرید رو مخم دوست دارم همون مسیرو ادامه بدید برید تو کونم:) کاربر بسیار قدیمی هستم هی سیم کارت عوض میکنم به توچه اصلا   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک ماه شدم ۶۵ ۶۴ متغیر چون موقع پریودی از بس درد میکشم دوباره میاد پایین 😵‍💫ولی میخوام ادامه بدم ه ...

منم متاسفانه تایم پریودیم به شدت بی اشتها میشم و هیچی نمیخورم

برای کمبود بی اشتهایی به توصیه پزشک قرص اکتی ایمیون استفاده میکنم تاحدودی خوب بوده 

قرص شیکرودینم تعریفشو زیاد شندیم حتما استفاده میکنم شاید بلکه فرجی بشع برای بی اشتهاییم😂

منم متاسفانه تایم پریودیم به شدت بی اشتها میشم و هیچی نمیخورمبرای کمبود بی اشتهایی به توصیه پزشک قرص ...

چقدر ما دخترا بیچاره ایم هر ماه می‌میریم و زنده میشیم.