2777
2789

این طرف از لحاظ ظاهری ازم خوشش اومده و زنگ زده از همکار سابقم ک هم خدمتیش بوده پرسیده خانم فلانی چجور دختری هست و پدرش چه کاره هست و فلان 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دیروزم به خودم‌پیام داد از ازمون صحبت کرد و گفت چندسالته

با سلام

سعی کنید کلاس اجتماعی خودتون رو حفظ کنید و بهش بفهمونید که این سیوالات رو مادرش از شما و یا مادرتون بپرسه تا اینکه اگر قسمت شد و با اطلاع خانواده ها خودتون با هم مستقیما در گفتگو وارد بشید

دیروزم به خودم‌پیام داد از ازمون صحبت کرد و گفت چندسالته

هواست باشه جوری صحبت نکنی که خیال کنه اهل دوستی هستی 

یعنی سعی کن حدود رعایت کنی سرسنگین باشی متین باشی 

ازین مسائل 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

هواست باشه جوری صحبت نکنی که خیال کنه اهل دوستی هستی یعنی سعی کن حدود رعایت کنی سرسنگین باشی متین با ...

واقعیت دیروز بهم گفت تو پیام هاش ک برای درسو کلاس بریم شهر دیگه یعنی اون منو ببره منم گفتم اگه بخام برم با بردارم میرم ،نظرتون چیه؟؟

با سلامسعی کنید کلاس اجتماعی خودتون رو حفظ کنید و بهش بفهمونید که این سیوالات رو مادرش از شما و یا م ...

واقعیت فعلا بطور مستقیم اصلاااا درمورد خاستگاری و یا اینجور مسائل بامن صحبت نکرده و به بهانه  درس پیام میده 

واقعیت دیروز بهم گفت تو پیام هاش ک برای درسو کلاس بریم شهر دیگه یعنی اون منو ببره منم گفتم اگه بخام ...

من نمیدونم این شخص چه نسبتی با شما داره که به شما گفته بریم شهر دیکه.

حداقل توضیحی بدین تا بتونیم نظر بدیم

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

این آقا هیچ نسبتی نداره و وکیل هست منم داوطلب ازمون وکالتم

آها.

عالی بهش گفتی 

شاید میخواسته تستت کنه.گرچه تست مزخرفی هستش اگر تست بوده باشه.چون کلا تست بنده قبول ندارم.

آها.عالی بهش گفتی شاید میخواسته تستت کنه.گرچه تست مزخرفی هستش اگر تست بوده باشه.چون کلا تست بنده قبو ...

اهم خیلی دنباله اینه ک باهم بریم به اون موسسه از اونروز ک دیدتم دوبار تماس گرفته حرفش همین بوده بنظرتون قصد امتحان داره یا سواستفاده؟؟

اهم خیلی دنباله اینه ک باهم بریم به اون موسسه از اونروز ک دیدتم دوبار تماس گرفته حرفش همین بوده بنظر ...

مشخص نیست. 

ولی در هر صورت نرو.امتحان باشه خب قبول شدی اکه نری 

قصد سو باشه خب نری تو منجلاب نمیوفتی پس نرو.

درهرصورت ازاین رفتن من خیری نمیرسه بهم پس نمیرم

احسنت بر شما