مادرم با فامیل بابام خوب نبود عمه م سه تا بچه داشت مستاجر بود شوهرش اینارو ول کرده بود بابام کمک مالی میکرد به عمه م خرج تحصیل بچه هاش میداد و مادرم سر این با بابام دعوا و جیغ داد میکرد درصورتیکه بابام از ما کم نمیذاشت وضعش خیلی خوب بود ولی اخرسر یه دعوایی مامانم راه انداخت و به عمه م گفت از شوهرم پول نگیرید و خلاصه بابام کمک میکرد ولی نه مثل قبل یواشکی میرفت خونه عمه م بعضی وقتا مامانم میفهمید جیغ داد راه مینداخت. . خلاصه مادرپدرم هردو مردن و من تنها شدم به هرکی اس ام اس میزنم جوابم نمیدن . اینم بگم مادرم زن دوم بابام بود زنه اولش با عمه م اینا خوبن رفت امد دارن ولی منو داخل خودشون راه نمیدن
عزیزم من الان دارم با لشگر غم می جنگم لطفا فردا بهم زنگ بزن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂
الهی چند سالته یک دوست خوب پیدا کن چرا حتماً میخوای با اینا تو ارتباط باشی آدم با خانواده خودش هم دیگه این روزا درست ارتباط نمیگیره بس که مردم بد شدن مادیات کردن جلو
و اخلاق ها تندشده هیچ کس حوصله هیچ کس را نداره
🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین میکنی بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشهبرای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»
منم پدرو مادرم فوت کردن تنها زندگی میکنم خواهر وبرادرام ناتنی هستن با همه قطع رابطه کردم اصلا خونشون نمیرم که نیان اینجا ولی خیلی پرو تشریف دارن واسه فضولی میان بعضی وقتا منم کم محلی میکنم
وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂