2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند روز صبر کن اگر نشدی.روز یازدهم تاخیر برو ازمایش و سونو با جوابش برو دکتر .

یعنی ممکنه مثبت بشه؟چقدر از این انتظارش بدم میاد

ولله که شهر بی تو مرا حبس می شود.... 
اگر پریودی منظم داشتی و الانم بعداز شش روز تاخیر اگه زدی منفی بود دیگه منفی هستدکتر برو سونو کنه ببی ...

ماه پیش رفتم تمام آزمایشاتو دادم گفت دیواره رحمت کمی نازکه،آره دو ماهه تو اقدامم،ماه قبل ۱۰ روز جلو انداختم الانم که اینطوری

ماه پیش رفتم تمام آزمایشاتو دادم گفت دیواره رحمت کمی نازکه،آره دو ماهه تو اقدامم،ماه قبل ۱۰ روز جلو ...

نمیدونم تو دوران اقدام چه فعل و انفعلاتی تو بدن رخ میده که اینقدر هر ماه استرس میندازه به جون آدم!!

من تو دوران اقدام هرررر ماه چندتا علائم بارداری داشتم یکی دوروز مونده به پریودم مثل تهوع از بوی غذا ، سینه درد و سفتی شکم و سینه و… ولی باز پریود میشدم!

نمیدونم تو دوران اقدام چه فعل و انفعلاتی تو بدن رخ میده که اینقدر هر ماه استرس میندازه به جون آدم!!م ...

من استرس ندارم ولی اینکه هی انگار پریود شدم ولی خبری نیست کلافه م کرده،تکلیفتو ندونی بده😂