2777
2789
عنوان

پسرم چرا حرف نمیزنه.نگرانم

182 بازدید | 9 پست

سلام دوستان پسرم یک سال و هشت ماهشه  فقط میگه آب.گل.نه.وبه بابا میگه إبا البته کلا کسیو میخواد صدا کنه میگه إبا.قبلنا هاپو  جوجه و بله میگفت الان نمیگه.چیکارش کنم؟بچه پسرداییم هشت ماه کوچیکتر از پسرمه خیلی کلمه میگه نگرانم.کمکم کنید

تنها بنایی که اگر بلرزد,محکم تر میشود دل است💓دل آدمی زاد,باید مثل انار چلاندش,تا شیره اش دربیاد...💓

بعضی بچه ها اینظوری هستن

نگران نباش

بچه خواهر منم دقیقا اینطوری بود. دوسالش که تموم شد باز شروع کرد کلمه گفتن الانم داره جمله بندی میکنه کم کم

من اونقدر بی حوصلم که شما حرف‌ بعدیتم درسته ✋میخوای فحاشی کنی، گستاخی کنی، ریپلی نکن! دیگه قدیم و جدیدم نداریم 🙄

نگران نباش. طبیعیه. بهش زیاد سردی نده بخوره گرمی بیشتر بده.

پیرای جاری منم اینطور بودن

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نگران نباش باهاش زياد حرف بزن واسش داستان بخون شعر بخون ازش بخواه اونم واست شعرهارو بخونه ويا بقيه داستانو واست تعريف كنه  زودي به حرف مياد😁

اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد

پسر منم دیر زبون باز کرد دوسال و خورده ایی داستان براش تعریف کن شعر و اهنگ بچگانه بزار براش وقت ...

شعر که خیلی میذارم.کلا آشپزی خیلی دوست داره کلا فیلم اشپزی از گوشیم میبینه.حس میکنم تنبله چون همه چیو میپرسه و اسم همه چیو میدونه اگه زمانی که میپرسه و حواسم نباشه اشتباه بگم بهش انقدر میگه تا درستشو بگم.چون با عه عه  کردن همه چیو میفهمونه تنبله نمیخواد بحرفه

تنها بنایی که اگر بلرزد,محکم تر میشود دل است💓دل آدمی زاد,باید مثل انار چلاندش,تا شیره اش دربیاد...💓
شعر که خیلی میذارم.کلا آشپزی خیلی دوست داره کلا فیلم اشپزی از گوشیم میبینه.حس میکنم تنبله چون همه چی ...

بعضی بچها دیر حرف میوفتن

برای همه هم نمیشه ی نسخه پیچید

تمرین کن باهاش 

امیدت به خدا باشه

شعر که خیلی میذارم.کلا آشپزی خیلی دوست داره کلا فیلم اشپزی از گوشیم میبینه.حس میکنم تنبله چون همه چی ...

خودتو خسته نکن پسر منم اینجوری بود بعد دوسالگیش خیلی خیلی زبونش باز شد

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه