2777
2789
عنوان

دختر خاله

468 بازدید | 17 پست

یه دختر خاله دارم نسبتا قشنگ خلاصه خواهرم و بابام اولش گفتن نشونت بعد هر ساعت میومد خونه ما منم نمیخواستمش یا اینکه فهمید نشونش کردیم دیگه نیومد خداروشکر 🤲🤲🤲🤲🤲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیالش راحت شده

یا خدا از چه نظر اخه با دست پس میزنه با پا پیش میکشه مثلا اولش گفت نمیخواد بعددخواهرم گفته بود برا تولدش براش کادو گرفتم خر ذوق شده بود هیچی نگفت 

یا خدا از چه نظر اخه با دست پس میزنه با پا پیش میکشه مثلا اولش گفت نمیخواد بعددخواهرم گفته بود برا ت ...

چند سالشه؟ 

صمیمیت های از دست رفته ناراحتم میکنن. شاید دلم برای ادم ها تنگ نشه ولی برای حسی که اون موقع داشتم چرا.خیلی...
برا هر دوتون زوده،حتی ۲۰ سالتون هم نشده،بنظرم حداقل سربازی برو بعدا به فکر ازدواج باش

😂 من که به فکرشم اما نه با دختر خالم 

سربازی هم ۶ ماه بیشتر ندارم 

زود که برای من نیست چون من فوران تستسترونم به گناه آلوده نشم خوب 

😂 من که به فکرشم اما نه با دختر خالم سربازی هم ۶ ماه بیشتر ندارم زود که برای من نیست چون من فوران ت ...

ازدواج فامیلی که اصلا خوب نیست،دختر خاله عاقل بوده که تحویل نگرفته

تستوسترون برات تصمیم میگیره پس

ازدواج فامیلی که اصلا خوب نیست،دختر خاله عاقل بوده که تحویل نگرفتهتستوسترون برات تصمیم میگیره پس

خداروشکر که تحویل نگرفت وگرنه یه عمر باید با کسی زندگی میکردم که دوسش نداشتم 

خداروشکر که تحویل نگرفت وگرنه یه عمر باید با کسی زندگی میکردم که دوسش نداشتم

بنده خدا مگه مجبور بودی؟ خب به بابات و خواهرت میگفتی نمی‌خوام ،اگه خیلی با ملاحظه هستی میگفتی الان قصد ازدواج ندارم