2777
2789

و بعدش طرف مقابل از حاضر جوابیتون خندش بگیره؟

من چند سال پیش که مدرسه میرفتم یه جا رفتم مصاحبه، بعد کارنامم رو که دیدن ازم پرسیدن نمره های خودته؟!😐

منم از سوالش جا خوردم جواب دادم پس نمره ی کیه؟🤣

مصاحبه گر هم خندید دیگه نتونست چیزی بگه😃

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با اجازه از استار اگ اجازه بدن من ی سوال داشتم درباره رفتار خانوم ها کسی آنلاین هست سوالمو بپرسم و ج ...

موردی نیست، ولی چرا خودتون تاپیک نمیزنید؟

وقتی بدونی میتونی، هر گره رو باز بکنی؛                          هر جوری باشه قفسو میشکنی پرواز میکنی                        خسته نمیشیم، واسه ما خستگی معنا نداره                        چشمه اگه جاری نشه راهی به دریا نداره                            میریم بالا، بالاتر ؛ از هر رویا بالاتر                                      امروز هرجا که باشیم، هستیم فردا بالاتر✨️

🤐

چیشد قابل بیان نیست؟😅

دیشب خونه مادر همسرم بودیم برادرشوهرم از شهر دیگه ای اومدن و مسافرن اخرش موقع خداحافظی گفت این چندروزی که هستیم امکان داره یهویی بیایم پشت در خونتون منم گفتم اونطوری شاید پشت در بمونید و کسی درو باز نکنه و واقعا منظورم همین بود چون میرم سرکار و نصف روز رو نیستم

ولی خواهر همسرم خندید و گفت فکر میکردم الان میگی تشریف بیارید قدمتون روی چشم

در هر صورت از مهمون سرزده اصصصلا خوشم نمیاد حتی اگر خانواده خودم باشن